Daily Archives: март 24, 2019

Мистерията с безследно изчезналия 2-годишен Юлиян се заплита

Мистерията с безследно изчезналия 2-годишен Юлиян се заплитаСедмица след изчезването на 2-годишния Юлиян от бургаското село Равнец, от детето няма и следа. Полицията продължава да го издирва и работи по всички версии, но момченцето сякаш е потънало вдън земя. Това заяви кметът на Равнец Христо Колев, цитиран от в. Труд.

Юлиян, или Онур както го наричат, изчезна миналата неделя, около 18 часа. Семейството на детето, което има общо 13 деца, било в лозов масив край селото. Когато се прибрали, Юлиян играел до каруцата, но после изчезнал.

Майката Мета и вуйчо му ходили на врачка, разказват в селото. Казано им било, че детето е живо и се намира в някаква къща, гледала го една жена.

След като момченцето изчезна, в Равнец се разнесоха слухове, че е продадено или отвлечено за да бъде обучено в просия, тъй като е с недъгаво краче.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Саид Ибраимов е все по-близо до пост в Левски

Саид Ибраимов е все по-близо до пост в Левски,,

Саид Ибраимов е все по-близо до Левски, твърдят запознати. Бившият защитник на „сините“ в момента е без работа, след като приключиха ангажиментите му към националния отбор на Казахстан и Астана.

Очаква се той да оглави селекционния съвет, който смятат да създадат на „Герена“, съобщава „Меридиан мач”.

За Ибраимов се твърди, че има доста набито око за футболисти и той го е доказвал неведнъж през годините. Именно Саид наблюдаваше и играчите, които бяха препоръчвани на Станимир Стоилов, в чийто екип бе неотлъчно в последните години.

Самият Ибраимов твърди, че предпочита да продължи кариерата си като треньор. Явно обаче е размислил.Снимка: Клуб Z 

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Д-р Огнянова замяза на затворничка

Д-р Огнянова замяза на затворничка

Диана Димитрова от „Откраднат живот” е заприличала на затворничка, откакто се острига едва ли не до кожа. Косата на д-р Огнянова вече едва ли е по-дълга от 3 сантиметра, което меко казано не отива на една жена и навява асоциации или за затвор, или за заведение за психично болни от не много далечното минало. За лошия вид на актрисата обаче заслуга имат и тъмните кръгове под очите ѝ, която тя крие или с тъмни очила, или с много грим.

Диана е споделяла, че след дългия снимачен ден в „Откраднат живот” рядко си ляга, за да се наспи. Вместо това, когато се прибере вкъщи, започва да рисува, защото има и образование на художник. Недоспиването и прекаляването с цигарите дава отражение върху нейното лице, което за щастие все още може да се скрие с пудра и сенки за очи, пише „Уикенд“ 

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Известен наш музикант почина при нещастен случай (СНИМКА)

Известен наш музикант почина при нещастен случай (СНИМКА)Музикантът от българската група „Анимационерите“ Марин Петров е починал в Ямбол.

Тъжната вест беше съобщена във Facebook, пише „Дарик“.

44-годишният басист е сред съоснователите на групата през 1997 и свири в нея до 2002 г. Включва се и в еднократното ѝ събиране през 2011 г., след което се мести да живее извън София.

„Нашият обичан Марин, както сам наричаше себе си Ултра Съб Марин – баскитарист, артист, танцьор – неподражаем ъндърграунд философ, вече не e жив. Няма да скрием, че всички сме много разстроени“, пише в публикацията на страницата на „Анимационерите“.

Радио „Тангра Мега Рок“ съобщава, че Петров не се е прибрал цяла нощ след като излязъл да пазарува. Тялото му е било намерено в река, като се предполага, че е починал при нещастен случай.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Разликата между съотборниците на Меси в Аржентина и Барселона

Разликата между съотборниците на Меси в Аржентина и Барселона,,

програма

      <fieldset></fieldset>


          <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>