Daily Archives: март 28, 2019

Валери Симеонов притеснен от Дариткова

Валери Симеонов притеснен от ДаритковаАз имам притеснения, че ще има определени проблеми с работата в парламента на различните парламентарни групи, но пожелавам успех на госпожа Дариткова. Така коментира Валери Симеонов в кулоарите на парламента избора на Даниела Дариткова за шеф на ПГ на ГЕРБ.

По думите му това е право на ГЕРБ и те (НФСБ) нямат право на мнение, съобщи news.bg.

Симеонов подчерта, че притесненията му идват от факта, че до момента Цветанов е извършвал много кординационна работа между парламентарните групи.

Според него може би ще има преходен период, но отново пожела на Дариткова „цветя и рози по пътя ѝ прашен и карамфили за нашата любов“.

Ще я подкрепяме тогава, когато има за какво, но ще си отстояваме нашите позиции, категоричен бе Симеонов.

Още по-лаконичен по темата бе лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. Той заяви, че това е решение на парламентарната група на ГЕРБ. „Ние в ДПС си взимаме нашите решения и не позволяваме никой да ни се меси“, посочи Карадайъ за избора на Дариткова на мястото на Цветан Цветанов.

Карадайъ отбеляза, че от ДПС не се месят в решенията на другите партии.

На въпрос дали ще подкрепят оставката на Цветанов, Карадайъ заяви, че в ДПС са либерали.

От своя страна лидерът на „Воля“ Веселин Марешки увери, че диалогът с ГЕРБ ще върви конструктивно независимо от промяната в ръководството на най-голямата парламентарна група.

Ние ще подкрепяме всички текстове, не само от ГЕРБ, но и от другите партии – парламентарно и непарламентарно представени, които са в ползва на българския народ, категоричен бе той.

Припомняме, по-рано днес стана ясно, че Даниела Дариткова поема поста на Цветан Цветанов като председател на ПГ на ГЕРБ, след като вчера той обяви, че напуска парламента. Поемайки длъжността обаче, Дариткова обяви, че никога няма да може да замени Цветанов в партията.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Феновете на Барселона избраха най-красивите попадения в историята на отбора!

Феновете на Барселона избраха най-красивите попадения в историята на отбора!,,

Феновете на Барселона гласуваха за най-красивите голове в историята на отбора.
Попадението на Меси срещу Хетафе от 2007 година събра цели 45% от гласовете и спечели първата позиция. 
1. Меси срещу Хетафе (2007)

Lionel Messi goal vs Getafe pic.twitter.com/Tsgod4v61b

— Sinawe Camagu (@mshanelo37) March 28, 2019

2. Меси срещу Атлетик (Билбао) (2015)

 

[embedded content]

  1. Меси срещу Реал Мадрид (2011) 

[embedded content]

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Репортерката на Кобрата била ВИП компаньонка! Джени Сушито врътка боксьори и рапъри в Лас Вегас срещу 5 000 долара на вечер

Репортерката на Кобрата била ВИП компаньонка! Джени Сушито врътка боксьори и рапъри в Лас Вегас срещу 5 000 долара на вечер

Репортерката Джени Суши, с която боксьорът ни Кубрат Пулев се забърка в скандал, се оказала високоплатена дама на повикване и под прикритие, узна HotArena.

 

 

Това разкри пред „Уикенд” източник от антуража на Кобрата. В неделя вечер, след победата си над румънеца Богдан Дину в Лас Вегас, Пулев награби да целува цицорестата госпожица от „Вегас Спортс Дейли”, която тъкмо взимаше интервю от него. Американците възприеха това голяма простащина и сексуален тормоз. Но се оказа, че и разгърдената Джени въобще не е цвете за мирисане, писа „Уикенд“.

 

 

Стана ясно, че Джени Суши направо си го е търсила, след като се умилквала около Кубрат Пулев не само преди и след боксовата вечер, когато двамата пирували на една маса с останалите от екипа на Кобрата, но и на самия ринг. Силиконовата репортерка интервюира българина съвсем разголена отпред, а циците й едва не изхвръкнаха от огромното деколте. Българските зрители имаха чувството, че срещу Пулев стои някоя нашенска чалгарка от софийските бордеи.

 

 

Джени обичала да поляга гола на масата, а нерядко след това и в кревата на някой баровец. Но не безплатно, а срещу тарифа от 5000 долара на вечер. Падала си по рапъри и боксьори, с каквито е пълно в Лас Вегас. Затова нищо чудно, че  се усука така около Кобрата и дори опипваше доста безсрамно тялото му, докато се снимаха заедно. 

 

 

Самият Пулев призна, че е много близък с Джейни Суши. И затова налетял да я целува „като приятел”. Само че целувката не беше точно приятелска, ами от най-сочните – уста в уста. Кобрата добави, че по-късно вечерта след мача двамата са били заедно в компанията. Без обаче да уточни как точно е завършило всичко. 

 

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Променена е Наредба №9 за ползване на пасища и мери

Променена е Наредба №9 за ползване на пасища и мериkravi na pashaНа днешното си заседание Общинският съвет на Плевен прие промени в Наредба №9 за ползване на пасища и мери – публична общинска собственост, и предоставянето им за индивидуално и общо ползване на земеделски стопани за отглеждане на животни или на лица, поели задължение да ги поддържат в добро земеделско и екологично състояние. Предложението бе първа точка в дневния ред.
Причините, наложили промените, са установени несъответствия в текстове от наредбата със Закона за собствеността и ползването на земеделските земи. Установените разминавания са в режима за предоставяне на пасища, мери и ливади на правоимащите лица и липса на предвиден критерий за отстояние при устройване на пчелини върху пасища, мери и ливади съгласно Закона за пчеларството.
С днешното си решение Общински съвет – Плевен прие изменения в текстове на чл.13 и чл.14 от Наредба №9. Промените влизат в сила 7 дни след публикуването им на интернет страницата на Общинския съвет.
Чл.13, ал.З придобива следното съдържание: „(3) Пасищата, мерите и ливадите се разпределят на правоимащите лица, които имат регистрирани животновъдни обекти в съответното землище, съобразно определяне на площта за ползване, като нормата на площите, които ще се разпределят съобразно броя и вида на регистрираните пасищни селскостопански животни, е следната: не повече от 15 дка за 1 животинска единица в имоти от първа до седма категория; до 30 дка за 1 животинска единица в имоти от осма до десета категория; на правоимащите лица, които отглеждат говеда с предназначение за производство на месо и животни от местни породи, се разпределят до 20 дка за 1 животинска единица в имоти от първа до седма категория и до 40 дка за 1 животинска единица в имоти от осма до десета категория; на правоимащите лица, отглеждащи говеда за мляко или месо, овце и/или кози, одобрени за подпомагане по дейностите от подмерки „Плащания за преминаване към биологично земеделие“ и „Плащания за поддържане на биологично земеделие“, включени в направление биологично животновъдство, се разпределят имоти до 0,15 животинска единица на хектар, независимо от категорията на имотите.“
Изменя се и чл. 14, ал.З, като след редакцията той придобива следния вид: „(3) При устройване на постоянен пчелин върху пасища, мери и ливади от държавния и общинския поземлен фонд се осигурява не по-малко от 3 кв.м и не повече от 10 кв.м площ на едно пчелно семейство, като пчелинът следва да е на разстояние не по-малко от: 10 км от регистриран пчелин за производство на елитни пчелни майки и резерватни пчелини; 5 км от регистрирани репродуктивни пчелини за производство на племенни пчелни майки; 3 км от съседни пчелини, регистрирани за отглеждане на пчелни семейства по биологичен начин.
По предложение на общинския съветник Николай Николов Маринов беше приета промяна и в чл.14, ал.1, параграф 3.

Powered by WPeMatico

55-годишен шофьор загина след катастрофа в Плевенско

55-годишен шофьор загина след катастрофа в Плевенско55-годишен шофьор от Долни Дъбник е загинал при катастрофа на пътя за град Искър, съобщиха от ОДМВР-Плевен.

На 27 март в Районно управление на МВР-Долни Дъбник е постъпил сигнал за тежко произшествие на пътя 2 км преди град Искър. На мястото на инцидента незабавно са изпратени полицейски служители.

Униформените установили, че 55-годишен водач на лек автомобил от град Долни Дъбник, при движение в посока град Искър, навлязъл в лентата за насрещно движение. При разминаване с насрещно движещ се товарен автомобил, собственост и управляван от 40-годишен от град Бяла Слатина, леката кола е излязла отляво на пътното платно и се е блъснала последователно в две крайпътни дървета.

Продължава работата за изясняване на причините за трагичния инцидент.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico