Daily Archives: април 4, 2019

Мисис България Анна Стефанова пропищя от обсебена психарка

Мисис България Анна Стефанова пропищя от обсебена психарка[unable to retrieve full-text content]

На нечовешки тормоз е подложена носителката на титлата  „Мисис България – Европа“ Анна Стефанова. Това разкри третата по красота в Европа след поредица издевателства над нея и семейството й.  „Анонимна“ дама буквално е обсебена от Анна и я следва по петите.„В последните месеци постоянно съм по институции, за да давам обяснения по различни сигнали от въпросната дама. Освен че губи моето време, занимава служителите с измислени доноси.Аз знам коя е, но не искам да разкривам самоличността й в публичното пространство.От поведението й, което граничи с някакви отклонения е притеснено цялото ми семейство. Коментарите й в социалните мрежи насочени към

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Нарушено ще е водоподаването в Червен бряг между 9 и 16 часа днес

Нарушено ще е водоподаването в Червен бряг между 9 и 16 часа днес

„Лятно училище“ за бъдещи първокласници предлага Частна детска градина „Първите седем“!
Лятото е период, в който си струва да се инвестира време, за да е много по-лесна работата през годината. По време на лятното училище децата получават повече индивидуална по …Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Лошото време е основна версия на експерти за самолета в Северна Македония

Лошото време е основна версия на експерти за самолета в Северна МакедонияЛошото време е вероятната причина за разбилия се самолет с четиричленно българско семейство в планината Якобица в Северна Македония. Пред БНТ специалисти се усъмниха в теорията за отказал двигател.

„Полетите в планински условия са известни с особена сложност. Има такива проблеми, които пилотът би трябвало да съобрази. Става ясно, че той се е срещнал с голям облак, мощен облак, който може да причини сериозни турбуленции“, обясни инж. Марин Петров, гл. асистент по безопасност на полетите, ТУ-София.

„Самолетът е загубил пространствена ориентировка и дълго време се е лутал къде точно да продължи. Жители на близкото село потвърдиха, че той дълго време е кръжал над селото. Предполагам, че се е изгубил. Тези самолети летят по правилата на визуалните полети, т.е. те използват визуална навигация, за да летят“, коментира Димитър Ставрев, редактор в „Клуб КРИЛЕ“.
Посланикът ни в Северна Македония коментира, че времето е било изключително лошо и дори в Охридското езеро е имало вълни, но въпреки това самолетът излита и получава разрешение, съобщава „Нова телевизия“.

„Водещата хипотеза е лошото време. Вероятно е имал разрешение за излитане. Щом има разрешение някой трябва да понесе тази отговорност, че е пуснал самолет в това време. Това ще се уточни. Тече процес на идентификация, той няма да е бърз, защото засега не сме открили документи“, обясни Ангел Ангелов, посланик на България в Република Северна Македония.

Възможно е близките да пътуват до Северна Македония, за да дадат ДНК проба за разпознаване. „Не може да се направят конкретни заключения за причините“, добави българският вътрешен министър Младен Маринов.
„От македонските власти все още не сме получили нищо за самолета, той е регистриран в Германия, чакаме германските колеги евентуално да ни съдействат, те със сигурност ще ни съдействат – да видим летателна годност, дали е технически изправен и т.н. Вариантите са много, твърде много. Ако сега, в момента, кажем някое от предположенията, съм почти убеден, че ще бъде грешно“, заяви Владимир Лешев, ГД, „Гражданска въздухоплавателна администрация“.

„Един самолет, ако поиска кацане, никой няма право да му откаже. Всички радио разговори с пилота се пазят, съгласно международните изисквания. Според последните разговори пилотът казва, че има турбуленция, но не казва, че иска кацане. Той не е паднал в района на летището, а го е подминал и е прелетял над тази зона, бил е вече към българската граница – на 35 км от Скопие“, коментира пред бТВ Христо Христов, директор на Специализирано звено за разследване на авиационни събития.
В Северна Македония определят като спекулация твърденията, че пилотът е поискал аварийно кацне в Скопие и му е отказано.

Пилотът е с над 300 летателни часа и е бил достатъчно опитен, като според авиационни експерти лошото време е изненадало пилота, защото по план той е предвидил да лети на много по-голяма височина. Христов добави, че в този тип самолети, няма устройство подобно на черната кутия, което да пази данни.
Любителите пилоти нямат достатъчно добра подготовка, за да анализират метеорологичната обстановка, но имат канал за връзка с РВД, които имат дежурни метеоролози. В записа преди катастрофата се чува, че пилотът говори за турбуленция, коментира той.

По думите му, при разследване, има 4 хипотези – човешкия фактор, технически откази, метеорологическата обстановка, здравословното състояние. Той счита, че пилотът е изненадан от метеорологичната обстановка.

„Той е планирал полета на ешалон 163 – това са 4 900 м. надморска височина. В този район най-високият връх е на 2 500 м. – той е трябвало да лети много по-високо, пилотът определя сам височината, но не може да лети в облаците , лети под облаци. Ако този фронт го е пресрещнал, когато е търсил контакт със земята, е трябвало да лети 50 м. под долната граница под облаците, за да има визуална ориентировка със земята.

Предполагам, че времето го е принудило да снижи, там има вертикални течения, които създават условия за пропадането на самолета“, коментира Христов.
Височината, на която е станала катастрофата, е 2200 м., което означава, че самолетът е бил на 300 м. под най-високата точка.
„Не изключвам още една вероятност – на тези височини от 2000 м. нагоре при това време има условия за обледяване. Самолетът е оборудван със система против лед, но не знаем дали е била включена или не и дали е имало такава течност, която да спре обледеняването“.

Христов допълни, че не се изключва и факторът технически проблем, като според международните правила разследва държавата, в която е станало събитието. Ако тя не може, разследва държавата, в която е регистриран самолетът, в случая Германия, след това е България, тъй като пилотът е българин.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

И Мбапе може да симулира…

И Мбапе може да симулира…,, програма

   <fieldset></fieldset>

     <table readability="1"><tr><td>
      Сасуоло       </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2019/04/sasuollo.png" alt="Сасуоло"></td>
      <td>
      20:00  
     </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2019/04/Chievo_Verona_logo_001.png" alt="<Киево Верона"></td>
     <td>
      Киево Верона       </td>
    </tr><tr><td>
      Аталанта       </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2019/04/atalanta.png" alt="Аталанта"></td>
      <td>
      22:00  
     </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2019/04/bologna.png" alt="<Болоня"></td>
     <td>
      Болоня       </td>
    </tr><tr><td>
      Севиля       </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2019/04/sevilla.png" alt="Севиля"></td>
      <td>
      20:30  
     </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2019/04/alaves.png" alt="<Алавес"></td>
     <td>
      Алавес       </td>
    </tr><tr><td>
      Леганес       </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2019/04/leganes.png" alt="Леганес"></td>
      <td>
      21:30  
     </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2019/04/6071valladolid.gif" alt="<Валядолид"></td>
     <td>
      Валядолид       </td>
    </tr><tr readability="2"><td>
      Реал Сосиедад       </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2019/04/real_sociedad.png" alt="Реал Сосиедад"></td>
      <td>
      22:30  
     </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2019/04/betis.png" alt="<Реал Бетис"></td>
     <td>
      Реал Бетис       </td>
    </tr></table><strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>

Жените на Ъпсурт ги съдят за децата! Илиана се жали от издръжката на Буч, Диана иска да вземе щерката на Хазарта

Жените на Ъпсурт ги съдят за децата! Илиана се жали от издръжката на Буч, Диана иска да вземе щерката на Хазарта

Жените на рапърите от „Ъпсурт“ ги съдят заради децата им, узна HotArena.

 

Така излиза, че проблемите в групата не са само на сцената, както наскоро стана ясно, че момчетата се разделят, а и извън нея.

 

Танцьорката Илиана Колева е завела дело срещу бащата на дъщеря си Карина – Красимир Геров – Буч. Тя е поискала по-висока издръжка за детето, а на първото заседание през януари съдът им е дал отсрочка да пробват извънсъдебно споразумение, която тече в момента. Двамата се сдобиха с момиченце на 6 ноември 2013 г., но малко след това се разделиха, писа „ТелеграФ“.

 

От 2015 г. софиянката е обвързана с друг рапър – Игнат Андровски, който се подвизава като Иги. На 14 февруари т.г. двамата станаха родители, като се сдобиха с второ за нея момиченце, което са нарекли Нариса. 39-годишният Буч е ябълката на раздора и в самата група „Ъпсурт“ – на последната им изява той не се появи на сцената, а най-вероятно така ще е и за в бъдеще.

 

Ицо Хазарта също има драми с майката на голямата си дъщеря Аделина – Диана. Въпреки че са разделени повече от 10 г., тя води ново дело срещу него за родителските права, след като той спечели попечителството над момиченцето. През лятото Софийският районен съд е отхвърлил молбата й за възстановяване на родителските права над Аделина и е изменил определените с решение от 2016 г. мерки по отношение на личните отношения – тя има право да вижда детето си в присъствието на бащата или друго посочено от него лице всяка първа и трета неделя от месеца от 10 до 13 часа в първите 6 месеца, а след това – всяка първа и трета неделя от месеца от 10 до 19 ч.

 

Диана избяга от Хазарта в Англия, където чисти къщи, но войната й с него продължава. Ицо от години има нова жена – балерината Женя Димова, която го дари с още една щерка – Лора, която през лятото ще стане на 10.  

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico