Daily Archives: април 5, 2019

Разрешение за строеж №09/04.04.2019 год.

Разрешение за строеж №09/04.04.2019 год.С Ъ О Б Щ Е Н И Е

  На основание чл.149, ал.1 от ЗУТ Община Червен бряг съобщава, че има издадено Разрешение за строеж №09/04.04.2019 год. от Главния архитект на общината за обект:

1.„Уличен водопровод по ул.“Ивайло“ от ОК 316 до водопроводно отклонение за УПИ ХV-366, кв.124 по плана на гр. Койнаре, община Червен бряг с дължина на уличен водопровод от О.Т.316 до УПИ ХV-366 – 70 м.“

2.“Водопроводно отклонение към УПИ ХV-366, кв.124 по плана на гр. Койнаре“

строеж от ІІІ (трета) категория, съгласно чл.137, ал.1, т.3 от ЗУТ и чл.6, ал.2, т.8 от изменената Наредба №1 от 2003 г. за номенклатурата на видовете строежи;

Екатерина Стефанова Личева в качеството си на Възложител и собственик на УПИ ХV-366, кв.124, гр. Койнаре

    Община Червен бряг в качеството си на Собственик на трасе уличен водопровод-общинска собственост

Настоящето Разрешение за строеж подлежи на обжалване чрез Главния архитект на община Червен бряг, пред Началника на Регионален отдел за „НСК“-Плевен при Регионална дирекция за национален строителен контрол–северозападен район гр.Враца в 14-дневен срок от съобщаването.

Арх. Пламена Агалова

Главен архитект община Червен бряг

Дата на обявяване: 05.04.2019 год.

    <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>

Всички оторизирани и преведени от ДФЗ субсидии през 2018 г. са публикувани в Системата за електронни услуги

Всички оторизирани и преведени от ДФЗ субсидии през 2018 г. са публикувани в Системата за електронни услугиdeklaracii2До 30 април 2019 г. земеделските стопани, физически лица, са длъжни да подадат годишните си данъчни декларации по чл. 50 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) за доходи, получени под формата на държавни помощи, субсидии и друго подпомагане през 2018 г. ДФ „Земеделие“ уведомява всички свои бенефициенти, че могат да направят справка за оторизираните и получени субсидии през 2018 г. онлайн. Справката се намира в разработената от фонда Система за електронни услуги (СЕУ), до която достъпът е публичен. В СЕУ те могат да получат информация за точния размер на оторизираните, прихванати и  платени суми от Държавен фонд „Земеделие“ през 2018 г.
За да подадат коректно данъчните си декларации като физически лица, земеделските стопани трябва да проверят внимателно точния размер на оторизираните средства от ДФЗ. В декларацията те следва да посочат всички облагаеми доходи за 2018 г., включително и тези от продажба на селскостопанска продукция.
Земеделските стопани, които нямат интернет достъп, могат да подадат писмено искане в Областната дирекция на ДФЗ за предоставяне на нужната им справка.
Земеделските стопани могат да намерят „Правилата за деклариране и плащане на данъци и осигуровки“ в издадената от НАП брошура, която ще бъде достъпна  на Интернет на адрес www.nap.bg, в рубрика „За НАП“, подрубрика „Брошури“.

Powered by WPeMatico

Усилени патрули по границата с Гърция

Усилени патрули по границата с ГърцияЗасилено полицейско присъствие има по границите ни от вчера заради напрежението с мигранти в Гърция, които се готвят да тръгнат към Северна Македония. Това съобщи в кулоарите на Народното събрание вътрешният министър Младен Маринов.

„От вчера следобяд сме усилили нашите граници с допълнителни патрули. Имаме готовност за въвеждане и на план, който сме разработили за действия при кризи. Областните дирекции на МВР също са в готовност. Информациите са, че ще направят опит да тръгнат към Северна Македония, но ние сме взели мерки и по нашата граница за всяка една ситуация“, допълни вътрешният министър.

„Следим ситуацията, имаме информация за такива процеси, в непрекъсната връзка със съседните държави. В Гърция има известно напрежение“, добави Маринов.

Той призна, че е провел разговор по темата с македонския си колега, като другата обсъдена тема е била за трагедията със загиналото в самолетна катастрофа българско семейство, което вчера беше идентифицирано от роднини и предстои транспортирането на телата.

Ситуацията във Войводиново също се следи, имаме готовност да реагираме, за да не допуснем напрежение, поясни той по повод готвен протест в селото заради условните присъди на биячите на командоса, чийто живот лекарите едва спасиха от побоя, а последва и събаряне на незаконни цигански къщи с решение на общината.

Относно убийството на бизнесмена в Гърция министърът поясни, че престъплението е станало миналата година. „Задържан е български гражданин и е обявен за издирване неговият брат. Готови сме да окажем сътрудничество, ако Гърция ни го поиска“, уточни Маринов.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Голям удар за Хебър! Остана без голмайстора си за тежкото гостуване в Кюстендил

Голям удар за Хебър! Остана без голмайстора си за тежкото гостуване в Кюстендил,,

Без нападателят си Кирил Георгиев замина за утрешното си гостуване на Велбъжд Кюстендил футболният тим на Хебър. Пловдивчанинът не успя да се възстанови напълно от контузията, която лекува и остана извън 18-те за визитата на „зелените” в западния град.

В нея обаче попадна бразилецът Родриго Барони, който е напълно готов за игра.Добрата новина за треньорът Николай Митов е, че останалите футболисти ще бъдат на линия за срещата с последните в класирането на Трета ЮФЛ. Футболистите тренираха за последно днес следобед на клубната си база, след което отпътуваха за 24 часов режим в Кюстендил.

Снимка: kotasport.com

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Асен Плевнелиев мисли за сватба (Синът на екс президента лудо влюбен в половинката си)

Асен Плевнелиев мисли за сватба (Синът на екс президента лудо влюбен в половинката си)

Росен Плевнелиев се подготвя да става дядо, научи HotArena.Най-големият му син Асен от бившата му половинка Юлияна е лудо влюбен в красива блондинка. Макар връзката им да е от скоро, наследникът на екс президента вече е студент и мисълта за сватба и семейство никак не му е чужда.

Младежът следва в чужбина, но се прибира у нас за всяка ваканция. Дали вече е запознал избраницата си с родителите си, не е ясно, но и двамата са категорични, че са открили любовта. 

Напук на новите технологии, Асен не обича да демонстрира любовта си публично в социалните мрежи. Въпреки това Плевнелиев-младши се изкуши да честити рождения ден на любимата си с тяхна обща снимка и кратко любовно послание. 

От кадъра става ясно, че двамата се обръщат един към друг с любовното „бебе“. Асен вече е решил да прекара идващото лято с изгората си в България. Миналата година за първи път той избра да летува с приятели на морето, вместо да е с майка си или новото семейство на баща си. 

За изненада на всички, той избра не семейното имение в Гърция, а Созопол, където събираше погледите на дввойките по плажа. Младият мъж се е превърнал в строен левент – възмъжал и видимо наследил чертите на майка си Юлияна. 

Плевнелиев-младши поддържа физиката си с футбол и редовни тренировки във фитнеса, предават от Ретро.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico