Daily Archives: април 16, 2019

Трета производствена сграда ще пусне Leoni през май, в завода вече са назначени над 300 работници

Трета производствена сграда ще пусне Leoni през май, в завода вече са назначени над 300 работнициLeoni treta sgradaДве производствени сгради и склад на Leoni вече са готови и функционират в Плевен, стана ясно при посещение на кмета Георг Спартански в предприятието по покана на управляващия екип. Трета производствена сграда ще отвори врати през май, а през септември се очаква да бъде завършено и административно здание.
По данни на фирмата в завода вече са назначени над 300 работници, продължава набирането на персонал и обучението му. В помощ е обучителен екип от предприятия на Leoni с по-дълга история в различни страни.
От октомври 2020 г. ще стартира производството на Leoni в Плевен, информираха още от екипа. Намеренията са през 2023 г. то да достигне пълния си капацитет, или 7000 кабелни комплекта на ден – 3500 за двигатели и още толкова за купета.

Powered by WPeMatico

Жандармерията и специалните полицейки сили остават в Габрово

Жандармерията и специалните полицейки сили остават в ГабровоПродължава специализираната полицейска операция, въведена в Габрово заради усложнената обстановка. Участие вземат сили от местната полиция, дирекция „Жандармерия” и служители на „Специални полицейски сили”.

Целта е да не се допуска нарушаване на обществения ред, нерегламентирани граждански действия и да бъдат защитени правата, свободите, спокойствието и собствеността на гражданите.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Когато някой се ядоса, просто го прегърнете

Когато някой се ядоса, просто го прегърнете,, програма

   <fieldset></fieldset>

     <table readability="1"><tr readability="2"><td>
      Брайтън енд Хоув       </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2019/04/brighton-2.png" alt="Брайтън енд Хоув"></td>
      <td>
      21:45  
     </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2019/04/cardifff-2.png" alt="<Кардиф"></td>
     <td>
      Кардиф       </td>
    </tr></table><strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>

Гери Малкоданска с ЧРД в Милано

Гери Малкоданска с ЧРД в Милано

Красивата синоптичка Гери Малкоданска отпразнува рождения си ден в Милано за втора поредна година, научи HotArena.

 

Къдрокоската навърши 29 години с парти в тесен кръг. В социалните мрежи тя публикува кадри от празника си, на част от които позира с огромен букет от червени рози, най-вероятно изненада от любимия й мъж – Алекс Ковачев, писа „Телеграф“.

 

В компанията на рожденичката е още нейната приятелка Никол Станкулова. Близки издават, че работата и грижите за децата много сближили двете дами, които често пътешестват заедно.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Борисов: 140-годишнината от Търновската конституция е символ на свобода

Борисов: 140-годишнината от Търновската конституция е символ на свобода140-годишнината от приемането на Търновската конституция, която отбелязваме днес, е символ на свобода и желание за независимост. Това написа днес във профила си във Facebook премиерът Бойко Борисов.

Днес с чувство на национална гордост си спомняме, че българският народ се справя успешно с предизвикателството да изгради собствени държавни институции и да приеме своя конституция, полагайки стабилните основи на политическия и правов ред след Освобождението. Първият основен закон е от огромно значение за развитието на страната ни, заради което се отнасяме с дълбоко уважение и почит към историческото дело.

Учредителното събрание постига баланс между сблъсъка на идеи и политики и стремежа за единение по националните каузи. Това ключово разбиране за работата в интерес на обществото е еднакво валидно и необходимо днес, така че националният ни девиз „Съединението прави силата“ да пренесе силното си послание и за бъдещите поколения.

Малко по-късно Борисов проведе среща с премиера на Грузия Мамука Бахтадзе. Там бяха обсъдени активизирането на икономическите и търговските отношения и сътрудничеството в сферата на инфраструктурата, транспорта и енергетиката между двете държави.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico