Daily Archives: април 17, 2019

ОТ 18 АПРИЛ СЕ ЗАТВАРЯ ЗА ДВИЖЕНИЕ  УЛ.“ТЪРГОВСКА“ В ЧАСТТА ОТ КРЪСТОВИЩЕТО С УЛ. „Г.С.РАКОВСКИ“ ДО ПЛОЩАДА.

ОТ 18 АПРИЛ СЕ ЗАТВАРЯ ЗА ДВИЖЕНИЕ  УЛ.“ТЪРГОВСКА“ В ЧАСТТА ОТ КРЪСТОВИЩЕТО С УЛ. „Г.С.РАКОВСКИ“ ДО ПЛОЩАДА.  СЪОБЩЕНИЕ


   ОБЩИНА ЧЕРВЕН БРЯГ УВЕДОМЯВА ГРАЖДАНИТЕ, ЧЕ ПОРАДИ  РЕМОНТ ОТ 18 АПРИЛ СЕ ЗАТВАРЯ ЗА ДВИЖЕНИЕ  УЛ.“ТЪРГОВСКА“ В ЧАСТТА ОТ КРЪСТОВИЩЕТО С УЛ. „Г.С.РАКОВСКИ“ ДО ПЛОЩАДА.
Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Проф. Александър Маринов сменя Иво Христов при президента

Проф. Александър Маринов сменя Иво Христов при президентаПрезидентът Румен Радев вече е готов със заместник на внезапно кандидатиралия се за евродепутат от гражданската квота на БСП Иво Христов. Това разкриха пред „Блиц“ два независими източника от „Дондуков“ 2.

Медията ни узна, че държавният глава смята да назначи проф. Александър Маринов за началник на политическия си кабинет.

Маринов, който е политолог и често разяснява тезите на президента от екрана на националните телевизии, се ползва с доверието на Радев.

В зората на демокрацията, Маринов оглавяваше софийската организация на социалистите, но след това често се изявяваше по-неутрално като експерт.

„Блиц“ научи, че през последните месеци отношенията между Радев и Христов рязко са охладнели. Доказателство за това е и вчерашния загадъчен пост във „Фейсбук“, който публикува първата дама Десислава Радева.

А доскоро Иво Христов пишеше острите речи на Радев, които често бяха насочвани директно срещу премиера Бойко Борисов и членовете на кабинета.

Подобна бе и ситуацията с Елена Йончева, която в началото на мандата на Радев бе плътно в екипа му, но след това също толкова внезапно, както сега Христов, бе поставена като водач на листата на социалистите в Хасково за парламентарните избори.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Ян Облак подписа нов договор с Атлетико (Мадрид)

Ян Облак подписа нов договор с Атлетико (Мадрид),,

Стражът на Атлетико (Мадрид) Ян Облак подписа нов договор с тима, който ще го задържи в тима на „дюшекчиите“ до лятото на 2023-та година. 

„Щастлив съм, че ще продължавам да играя за Атлетико. Ще защитавам цветовете на тима по най-добрия начин“, коментира Облак. 

Според „Марка” заплатата му е увеличена до 10 милиона евро на година, а клаузата за откупуването на вратаря се вдига от 100 на 120 милиона.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Шеф Манчев пред развод? Кулинарят си има гадже, с жена му Марина не живеят заедно от няколко месеца

Шеф Манчев пред развод? Кулинарят си има гадже, с жена му Марина не живеят заедно от няколко месеца

Шеф Манчев и жена му Марина изживяват криза в брака и дори са пред развод, узна HotArena.

 

Двамата не живеят заедно от няколко месеца и причината е нова жена, по която телевизионният кулинар е хлътнал до уши. Деси Цонева, която е негова близка приятелка, също загатна за това в свое интервю.

 

През октомври бяхме един месец на кулинарен туризъм с моя приятел шеф Иван Манчев и неговата приятелка. Обикаляхме различни градове с цел да опознаем културата и тяхната кухня“, сподели Деси.

 

Галерия“ потърси за коментар шеф Манчев, но той не пожела да коментира личния си живот, явно за да не наранява дългогодишната си половинка и двете им деца – Виктория и Христо.

 

Или и той самият не е наясно как ще продължи новата му връзка. Готвачът не за първи път изневерява на съпругата си.

 

Преди време той сам си призна, че е имал връзка, докато е бил женен за Марина. „Голяма глупост направих тогава. Хлътнах, без дори да разбера как се случи. Рядко може да ме впечатли жена, но когато в нея визията, характерът и умът се припокриват, тогава става опасно. Да, поддадох се, изживях красиви мигове, но дойде моментът, в който трябваше да избирам между нея и семейството. И знам с цялото си същество, че направих правилния избор“, довери тогава кулинарят.

 

С Марина са заедно от 18 години. Запознават се в тогавашния Японски хотел, където той е главен готвач, а тя работи в администрацията. Любовта им пламва и след година се женят. Той винаги е казвал, че толкова дълъг брак се поддържа с много компромиси и от двете страни.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Във връзка с извършвана подмяна на водопроводен участък на ул. „Антим“ І, на 17.04.2019 г. нарушено водоснабдяване ще има в ниската зона на гр. Червен бряг.

Във връзка с извършвана подмяна на водопроводен участък на ул. „Антим“ І, на 17.04.2019 г. нарушено водоснабдяване ще има в ниската зона на гр. Червен бряг.“В и К“ ЕООД гр. Плевен

Район „Червен бряг“

СЪОБЩЕНИЕ 

Във връзка с извършвана подмяна на водопроводен участък на ул. „Антим“ І, на 17.04.2019 г. нарушено водоснабдяване ще има в ниската зона на гр. Червен бряг.

Водоподаването ще бъде нормализирано в рамките на същия ден.

„В и К”- Плевен се извинява за причинените неудобства!
Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico