Daily Archives: май 1, 2019

Бившият на Русата Златка Гоегри Валентинов по стъпките на Джизъса

Бившият на Русата Златка Гоегри Валентинов по стъпките на Джизъса

Бившият годеник на плеймейтката Златка Райкова Георги Валентинов стана набожен, видя HotArena.

 

Също като любовника й Благо Георгиев ММА боецът започна да парадира с вярата си и се похвали, че е минал по стъпките на Христос в Светите земи на Йерусалим. Спортистът направи пътешествие до Израел в компанията на Станислав Недков – Стъки, писа „Галерия“.

 

Той се явява неговият духовен гуру. „Сега съм още по-смирен и смятам, че всеки трябва да посети родното място на Исус, гроба му, река Йордан“, разсъждава Валентинов. Старозагорецът е убеден, че именно обръщането му към Бог му помага да постига успехи в кариерата, както и да се сдобие с договор с елитна ММА верига.  

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Емилия го раздава суперпалава! Пее по прозрачно деколте

Емилия го раздава суперпалава! Пее по прозрачно деколте

За нажежените страсти се грижи Емилия, която този път сразява с прозрачно деколте, видя HotArena.

 

Актуалната чалгаджийка вдигна във въздуха феновете в провинцията с последното си участие. Съпругата на бизнесмена Жорж Башур скоро ще отбележи годишнина от непрежалимата трагедия на магистрала „Тракия“, в която почина синът на любимия й.

 

Изпълнителката продължава да носи черно на участията си. Онази вечер елегантните й черни одежди обаче бяха една идея по-разкрепостени, писа „България Днес“.

 

Деколтето на Емилия не бе дълбоко до пъпа, типично по чалгаджийски, но за сметка на това бе съвсем прозрачно и разкриваше тайните и обли прелести отдолу.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico