Daily Archives: май 3, 2019

Дара тръгна по сутиен

Дара тръгна по сутиен

В стремежа си да бъде винаги в крак с последните модни тенденции Дара се изложи този път, видя HotArena.

 

Изпълнителката на „Недей“, която винаги залага на по-екстравагантни тоалети, този път тръгна по сутиен. В Инстаграм се появи видео, в което Дара върви, а бялата й блузка е толкова къса, че половината й гърди са навън, писа „Телеграф“.

 

Това очевидно не е проблем за певицата, тъй като не й се случва за първи път. Преди няколко месеца Дара излезе да кара скейборд навън, развявайки гърдите си без притеснение.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Ексклузивно! Арестуваха кумата на Гущеров! Скандалната Милена Пилева въртяла далавери с еврофондове, разследвана е и заради шантаж! (СНИМКИ)

Ексклузивно! Арестуваха кумата на Гущеров! Скандалната Милена Пилева въртяла далавери с еврофондове, разследвана е и заради шантаж! (СНИМКИ)

Името и нашумя най-вече покрай сватбата на Светлана и Добромир Гущерови, на която Пилева бе кума. Въпросната госпожица е най-близката приятелка на Светлана Василева – вече Гущерова. Милена не за първи път има проблеми с полицията. Преди години тя е била разследвана затова, че задно с Василева е участвала в схеми за шантаж и рекет над клиенти на бившата плеймейтката. Нейната роля е била директно да казва на платежоспособни мъже колко трябва да си платят, за да нямат проблеми в семействата си.

Бащата на Милена Пилева – Емил Пилев отказа да разкрие дали дъщеря му е участвала в „Млад фермер“. Именно по тази програма са източване незаконно пари от еврофондове. Според предварителната информация, в центъра на измамата е бизнесмена Миню Стайков. Той е в ареста от септември 2018 година, когато му беше повдигнато обвинение за производство на цигари без платен акциз. Още тогава от прокуратурата казаха, че името му е свързано и със злоупотреби с европари по земеделски програми. А днес прокуратурата тръгна по следите на тази схема.

Преди половин година, обвинението даде информация как е действала схемата за източване на пари по програма „Млад фермер“. Миню Стайков ги е прибирал, но задочно – чрез подставени лица, които са деца на негови служители. Те се регистрирали като еднолични търговци, кандидатствали по програмата. След одобрение, получавали финансиране, което впоследствие предоставяли на Стайков. „Както знаете сумите не са малки, към момента сме установили 7 млн. Следователно да участват в обратни писма, в които предявяват, че придобитите от тях суми, ще бъдат предадени на Стайков”, обясни прокурорът Димитър Петров. Според адвокат Ина Лулчева обаче няма данни за тези обвинения. Има ли достатъчно данни, или не – от прокуратурата най-вероятно ще съобщят след днешната акция. А според ресорния министър, програмата често била използвана за злоупотреби. По време на акцията бяха претърсени различни адреси и офиси. Най-много полиция беше изпратена в Карнобат. Претърсен беше офис на Стайков. Акцията се проведе и на територията на София. Вчера сутринта е бил претърсен домашният адрес на Миню Стайков, който се намира в кв. „Бояна”. Резултатът от акцията – няколко арестувани, сред които и Милена – дъщерята на търговския директор на „Винпром – Карнобат.

Източници на HotArena близки до МВР разкриват, че е много вероятно сега след ареста на Милена Пилева да бъде възобновено и разследване срещу нея за рекет чрез проституция. 

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Шестото издание на Маратона на приятелството с атрактивни награди и благотворителна кауза – специална стипендия „Готови за успех“

Шестото издание на Маратона на приятелството с атрактивни награди и благотворителна кауза – специална стипендия „Готови за успех“Pleven MarathonНа19 май (неделя) ще се проведе шестото издание на Плевенския маратон. Събитието, което се превърна в най-голямото и значимо състезание за региона, утвърди името си „Маратон на приятелството“ като само през миналата година посрещна над 500 участници от 14 държави на 3 континента. Тазгодишното издание се очаква да бъде още по-атрактивно и да мотивира повече хора да започнат да спортуват, привличайки ги с интересно трасе и нови награди.
Маратон на приятелството „Плевен“ се организира от „Eyes-Open“, Спортен клуб „Бегач“, Българската федерация по лека атлетика и Община „Плевен“ и има изключително важно значение за региона на Северна България. Събитието традиционно привлича голям брой участници от различни държави, като засилен интерес има отбегачите в съседна Румъния.
Шестото издание на състезанието има специално предизвикателство, насочено към начинаещите бегачи. То е озаглавено „Моят първи маратон“ и цели да насърчи повече хора да започнат да спортуват активно и да финишират успешно на маратонска дистанция (42,2 км). Освен лично удовлетворение за тях са предвидени и допълнителни стимули, сред които награден фонд и два български електрически велосипеда. За да се включат в томболата за специалните награди, начинаещите бегачи трябва да потвърдят при регистрация, че маратонът в Плевен е първи за тях. Друга приятна изненада за участниците в дългите дистанции (маратон, полумаратон и щафета) тази година е специален подарък, който всеки ще получи към стартовия си пакет– раница за бягане с логото на Маратон „Плевен“ 2019.
Освен заради стимулиращото ново предизвикателство и наградите, Маратонът на приятелството „Плевен“ се очаква да привлече участниции благодарение на своето интересно трасе. Маршрутът му е сравнително равен, без сериозни изкачвания и с малко завои, което го прави подходящ и за начинаещите в този спорт. Той предлага запомнящи се гледки и преминава през центъра на града и основните забележителности във и около Плевен, сред които парк Кайлъка и историческия мост до село Ясен. Освен с трасето и добрата си организация, събитието привлича и с разнообразието си от дисциплини. Сред тях са класическата маратонска дистанция от 42,2 км, полумаратон (21,1 км), щафета (2х10 км), безплатен 3-километров градски крос „Аз мога“ и детски маратон, организиран по възрастови групи. Именно благодарение на големия набор от дисциплини и възможността безплатно да се включат деца и пенсионери, както и желаещите да премерят сили на 3 км, състезанието през миналата година привлече участници в широк диапазон – от 4 до 82-годишна възраст. С богатата си програма събитието и тази година дава възможност на всеки човек и семейство със спортен дух да открият своето предизвикателство в Плевен.
И тази година Маратон „Плевен“ има благотворителна кауза. Чрез събитието ще се събират средства за специална стипендия „Готови за успех“, предназначена най-малко за един студент от града. Стипендията се дава за високи академични постижения на млад човек без един или двама родители, като подкрепата е за учебната 2019/2020 година.
Записването за състезанието онлайн е на уебсайта plevenmarathon.com. Таксата за участие за маратон и полумаратон е 60 лв., за щафета (общо за двама души) – 120 лв., а за всички деца, ветерани (над 60-годишна възраст) и за участниците в 3-километровия градски крос–безплатно.

Powered by WPeMatico