Daily Archives: май 13, 2019

Проф. Гечев се срещна с делегация от Китайската академия по обществени науки

Проф. Гечев се срещна с делегация от Китайската академия по обществени наукиДелегация от Китайската академия по обществени науки, водена от директора на Института по международни отношения проф. д-р Ванг Жиан, проведе среща с кандидата за евродепутат от „БСП за България“ проф. Румен Гечев.

По време на срещата те обсъдиха възможностите за икономическо сътрудничество между двете страни.

Като кандидат на БСП за евродепутат, проф. Гечев запозна делегацията с “Визия за България” и очакваните промени в икономическия модел на ЕС. Той обсъди с гостите перспективни проекти за съвместни инвестиции, които ще бъдат от полза и на двете страни, в т. ч в сферите на енергетиката, електрониката и селското стопанство.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Реал Мадрид обявява Азар след финала в Лига Еропа

Реал Мадрид обявява Азар след финала в Лига Еропа,,

Трансферът на Еден Азар в Реал Мадрид е сигурен…

Белгиецът беше свързван с преминаване на „Сантяго Бернабеу“ през миналите месеци, но след дълги преговори двете страни вече са стигнали до споразумение. 

На Челси им остава да изиграят още един мач до края на сезона – финалът за Лига Европа и тогава трансферът ще бъде обявен официално. 

„Взел съм решението си и съм го казал на клуба преди няколко седмици. Исках да е ясно от по-рано, но това не се случи. Все още чакам, както и феновете чакат. Имаме да играем финал и после ще видим. Слуховете никога не са ми пречели. Когато съм на терена, съм напълно фокусиран. Това е!“

Според френското издание „L’Equipe“ Челси и Реал са стигнали до споразумение и „белия балет“ ще плати 100 млн. евро за атакуващия полузащитник. 

Азар също е договорил личните си условия с „кралския клуб“. 

Той не веднъж е заявявал, че му е мечта да играя в Реал и изглежда тя ще се осъществи. 

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Скандални разкрития за Светозар Филипов от „Женени от пръв поглед“ излязоха на яве! Защо го наричат ИЗМАМНИК?! (Отговорите ТУК)

Скандални разкрития за Светозар Филипов от „Женени от пръв поглед“ излязоха на яве! Защо го наричат ИЗМАМНИК?! (Отговорите ТУК)

Фенка на предаването „Женени от пръв поглед“ извади кирливите ризи на възрастния участник Светозар Филипов и дори го обвини, че лъже за общественото си положение, научи HotArena.

 

Както стана ясно от последните епизоди на риалити формата – той и съпругата му Таня изживяват криза в краткия си брак. Светозар се държи странно с нея и два дни спазва пълно мълчание. Запитан от жена си каква е причината за това – той й отправя упрек, че е „спряла половия им живот“.

 

Аз трябва да водя полов живот. Има и такива, които и без гащи ме искат“, продължи Светозар.

 

В последния епизод двамата празнуваха Свети Валентин, а за да накаже още повече своята любима, Филипов й подари не романтичен подарък, а фазомер.

 

Зрителите започнаха да заемат страната на Таня и да сипят критики към поведението на Светозар. Дори се намери потребителка, която твърди, че мъжът е измамник, който лъже кой е всъщност.

 

Филипов е един измамник, с афинитет към телевизионни изяви. Въпросният не е нищо друго освен бездомник, неудачник и шарлатанин! Защо вместо да лее дебилизма си не обясни, че използва ефирното време, за да популяризира фалшивата си скалъпена персона и съпровождащите я проблеми? Защо са подведени всички, че е собственик на къща в Симеоново, като той само временно я обитава – жест на благосклонност към мизерното му съществуване? Защо твърди, че притежава имот по бащина линия, който му е неправомерно отнет? Защо използва предаването, за да упражнява манипулациите си относно правосъдието в страната, злоупотребява с медийното внимание, за да ръси клевети! Защо не обясни как от създател на фондация “Български манастири и църкви”, за какъвто се е самотитулирал, минал през дежурен протестиращ в редица спорни казуси и схеми, е стигнал до „експерт по безопасност на храните“??? Защо се подвизава и представя години наред като наследник на Екзарх Антим Първи, като той никога не е имал потомци?

 

ЛЪЖИ! Лъжи и само лъжи! Болен човек с болни фантазии…

 

Този мъж е тотален измамник! Истината е, че е паразит, който си търси приемник, а не жена и съпруга!!! Интересно защо като женен живее в апартамент на продуцента на предаването? Дори да е подвел зрителите, хората от екипа на предаването и всички замесени до допускането му в ефир, този човек ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДВЕДЕН ПОД СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ!“.

 

Негативизмът от страна на феновете на „Женени от пръв поглед“ към Филипов идва и от това, че съвсем скоро е бълвал обиди по адрес на Таня от профила си във Фейсбук. Разкривал е и неща за продукцията, което е абсолютно забранено по договор. Към днешна дата всичко е изтрито и почти нищо не може да се прочете в профила му.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Електроинженери от цялата страна дискутираха актуални теми и проблеми на семинар в Плевен

Електроинженери от цялата страна дискутираха актуални теми и проблеми на семинар в Плевенseminar KIIP EASTНад 80 електроинженери от цялата страна – членове на Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП) събра в Плевен Петият национален семинар – конференция „Добрата практика в проектирането – част електрическа“, съобщават от организацията. Форумът се проведе на 10 и 11 май в парк хотел „Кайлъка“. Официални гости на събитието бяха арх. Невяна Иванчева – зам. – кмет „Териториално развитие“ в Община Плевен и инж. Живко Иванов – председател на регионалната колегия на КИИП в Плевен.
„Основната ни задача е доближаване към европейската квалификационна рамка за „Учене през целия живот“, отбеляза инж. Мария Попова, председател на национална професионална секция (НПС) на инженерите по електротехника, автоматика и съобщителна техника (ЕАСТ).
Сред дискутираните теми в рамките на първия ден от конференцията бяха: “Зарядни станции и електромобили“, “Фотоволтаични зарядни станции“, “Съвременни светодиодни осветители и приложението им в офисното и улично осветление”.
Разисквани също бяха проблеми на професионалната секция ЕАСТ, ценообразуване, действащи нормативи и необходимост от тяхното осъвременяване. Дискутирани бяха квалификационните характеристики на секцията, в която членуват инженерите по електротехника, автоматика и съобщителна техника.
Във втория ден от програма интерес предизвикаха темите: „Пасивни сгради“, представена от арх.Александър Генчев и “Сгради с почти нулево потребление на енергия“ – от инж.Борислав Златков.
Повече от 3000 са членовете на професионалната секция по „Електротехника, автоматика и съобщителна техника към Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране в национален мащаб, близо 70 от тях членуват в плевенската регионална колегия.

Powered by WPeMatico

Внимание пчелари! Третират площи с царевица срещу плевели

Внимание пчелари! Третират площи с царевица срещу плевелиpcheliПлощи с царевица в землището на Плевен ще бъдат обработвани с препарат „Стомп”, Глифозат, закупен от „999 – Ивайло Асенов” ЕООД. Дейностите ще се извършват от 10 до 12 май 2019 година за времето от 8 до 22 часа и от 13 до 15 май 2019 година, в същите часове. Наземната обработка ще е на площи в местностите Липачката, Чаира, Габровец, Тръстара, Бъчвата, Нежовец, Къшински дол и Смильовец – имоти с № 56722.221.1, 56722.176.10, 56722.159.10, 56722.175.19, 56722.159.1, 56722.155.10, 56722.172.1, 56722.465.141, 56722.146.2, 56722.140.1, 56722.170.1, 56722.156.3, 56722.159.3, 56722.252.1, 56722.250.10, 56722.201.4, 56722.207.4 и 56722.217.10. Информацията е в изпълнение на Наредба №13 от 2016г. за мерките за опазване на пчелите и пчелните семейства от отравяне и начините за провеждане на растителнозащитни, дезинфекционни и дезинсекционни дейности.

Powered by WPeMatico