Daily Archives: май 22, 2019

Уникална статия за вашия сайт

Здравейте ,

Казвам се Светлин и работя в Dress4less.bg. Ние сме електронен магазин за спортни обувки и дрехи както и за ежедневни такива на световно известни марки като Adidas, Puma, Nike, Reebok, Lacoste, Jack&Jones и много други. Ние предлагаме единствено оригинални стоки с доказан произход.

Нашият екип от експерти е мотивиран да създава качествено съдържание, което да образова и помага на хората. За нас ще бъде удоволствие да предоставим уникална статия специално написана за mychervenbryag.com. Можем да ви изпратим чернова, за да се уверите в качеството и стила на нашите материали. 

Ще очаквам вашата обратна връзка и с удоволствие бих обсъдил с Вас всички възможности за колаборация. 

Поздрави,
Светлин

В Червен бряг направиха първа копка на строежа на супермаркет от веригата ЛАЙФ

В Червен бряг направиха първа копка на строежа на супермаркет от веригата ЛАЙФ

Община Гулянци, НЧ „П. Р. Славейков”, МКБППМН – Гулянци и ЦОП – Гулянци
канят на традиционните Панаирни дни, които се организират в града. Вижте пълната програма за празника:
31 май
19:00 часа – Откриване на Панаирните дни от кмета на община Гулян …Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Първа копка на строежа на супермаркет ЛАЙФ в гр. Червен бряг

Първа копка на строежа на супермаркет ЛАЙФ в гр. Червен бряг

Освещението беше направено от отец Красимир Лазаров. Думата взе г-жа Поля Лишковска – търговски директор и г-жа Вергиния Василева – вр.ид. Кмет.
Първата копка направиха – г-жа Людмила Кукова – представител на собствениците на фирмата възложител –  „Стеф 03“ ЕООД – Плевен, г-н Антон Симеонов – техн. ръководител на обекта и инж. Ивайло Иванов – зам. кмет.
В снимковия материал може да бъде видяна допълнителна информация за обекта и това как ще изглежда.
    <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>

Едногодишна стипендия е голямата награда в практикантската програма на Lidl

Едногодишна стипендия е голямата награда в практикантската програма на LidlLidl  Praktikantska programaЕдногодишна стипендия за първата учебна година като студент е голямата награда в практикантската програма на Лидл България. Първата стъпка към нея е кандидатстването – до 7 юни всички ученици, навършили 18 години, могат да кандидатстват за платената лятна практика на компанията, като изпратят своето CV на jobs@lidl.bg.
След края на програмата един от успешно преминалите я практиканти ще може да спечели месечна стипендия в размер на 100 лв. за първата си учебна година като студент. За целта, единственото, което практикантите трябва да направят, е да споделят своите впечатления в специална анкета за обратна връзка, която ще им осигури участие в томбола за голямата награда, както и за още две допълнителни награди – месечни ваучери за храна на стойност 50 лв. и 30 лв. за период от 6 месеца. Така Лидл България дава възможност на младите хора да направят своите първи стъпки в кариерата, но им осигурява и реална подкрепа през тяхната първа година като студенти.
Стипендията не е единственият стимул за младите хора да кандидатстват за практикантската програма на Лидл България. Благодарение на нея бъдещите касиер-продавачи практиканти учат много нови неща и получават конкурентно заплащане. Младежите подписват първия си трудов договор и получават нетно възнаграждение в размер на 540 лв. и ваучери за храна на стойност 60 лв. за периода на практиката за 6-часов работен ден, от понеделник до петък. Практикантската програма тази година ще се проведе от 15 юли до 30 август 2019 г.

Powered by WPeMatico