Daily Archives: май 22, 2019

Уникална статия за вашия сайт

Здравейте ,

Казвам се Светлин и работя в Dress4less.bg. Ние сме електронен магазин за спортни обувки и дрехи както и за ежедневни такива на световно известни марки като Adidas, Puma, Nike, Reebok, Lacoste, Jack&Jones и много други. Ние предлагаме единствено оригинални стоки с доказан произход.

Нашият екип от експерти е мотивиран да създава качествено съдържание, което да образова и помага на хората. За нас ще бъде удоволствие да предоставим уникална статия специално написана за mychervenbryag.com. Можем да ви изпратим чернова, за да се уверите в качеството и стила на нашите материали. 

Ще очаквам вашата обратна връзка и с удоволствие бих обсъдил с Вас всички възможности за колаборация. 

Поздрави,
Светлин

В Червен бряг направиха първа копка на строежа на супермаркет от веригата ЛАЙФ

В Червен бряг направиха първа копка на строежа на супермаркет от веригата ЛАЙФ

Община Гулянци, НЧ „П. Р. Славейков”, МКБППМН – Гулянци и ЦОП – Гулянци
канят на традиционните Панаирни дни, които се организират в града. Вижте пълната програма за празника:
31 май
19:00 часа – Откриване на Панаирните дни от кмета на община Гулян …Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Едногодишна стипендия е голямата награда в практикантската програма на Lidl

Едногодишна стипендия е голямата награда в практикантската програма на LidlLidl  Praktikantska programaЕдногодишна стипендия за първата учебна година като студент е голямата награда в практикантската програма на Лидл България. Първата стъпка към нея е кандидатстването – до 7 юни всички ученици, навършили 18 години, могат да кандидатстват за платената лятна практика на компанията, като изпратят своето CV на jobs@lidl.bg.
След края на програмата един от успешно преминалите я практиканти ще може да спечели месечна стипендия в размер на 100 лв. за първата си учебна година като студент. За целта, единственото, което практикантите трябва да направят, е да споделят своите впечатления в специална анкета за обратна връзка, която ще им осигури участие в томбола за голямата награда, както и за още две допълнителни награди – месечни ваучери за храна на стойност 50 лв. и 30 лв. за период от 6 месеца. Така Лидл България дава възможност на младите хора да направят своите първи стъпки в кариерата, но им осигурява и реална подкрепа през тяхната първа година като студенти.
Стипендията не е единственият стимул за младите хора да кандидатстват за практикантската програма на Лидл България. Благодарение на нея бъдещите касиер-продавачи практиканти учат много нови неща и получават конкурентно заплащане. Младежите подписват първия си трудов договор и получават нетно възнаграждение в размер на 540 лв. и ваучери за храна на стойност 60 лв. за периода на практиката за 6-часов работен ден, от понеделник до петък. Практикантската програма тази година ще се проведе от 15 юли до 30 август 2019 г.

Powered by WPeMatico

Над 8 000 допълнителни места във влаковете за почивните дни

Над 8 000 допълнителни места във влаковете за почивните дниbdj-vlak„БДЖ-Пътнически превози” ЕООД ще осигури над 8 000 допълнителни места във влаковете за почивните дни по повод Деня на славянската писменост и култура, съобщават от фирмата. За тази цел ще бъдат увеличени с допълнителни вагони съставите на някои влакове, които пътуват по основните направления в страната. По този начин националният железопътен превозвач се стреми да осигури удобното придвижване на своите клиенти по време на почивните дни.
От 23-и до 26-и май включително, с увеличени състави ще пътуват влакове по следните маршрути:
София-Варна-София;
София-Бургас-София;
София-Пловдив-София;
София-Свиленград-София;
София-Стара Загора-София;
София-Горна Оряховица-София;
София-Лом-София;
София-Видин-София;
София-Благоевград-София;
София-Кюстендил-София;
София-Петрич-София;
Септември-Добринище-Септември.
От железниците напомнят на своите клиенти, че при закупуване на билети за отиване и връщане, могат да ползват от 10 % до 30 % намаление от редовната цена на билета в зависимост от различните търговски оферти на дружеството.
Клиентите на националния железопътен превозвач могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете през почивните дни от служителите на гишетата „Информация” и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната или на националния информационен телефон 0700 10 200.

Powered by WPeMatico

Георги Свиленски: Стоя зад думите си за „Телетол“

Георги Свиленски: Стоя зад думите си за „Телетол“„Не аз съм човекът и не БСП е партията, която ще се поддадат на икономически натиск. Стоя зад думите си за „Телетол““. Това заяви на пресконференция в централата на партията зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ и председател на Националния предизборен щаб на БСП Георги Свиленски. Той обясни, че вчера е бил разпространен до цялото ръководство на левицата и медии документ, наречен „Покана за доброволно изпълнение“, от фирма „Телетол“ АД. По думите му, поводът за тази покана е негово изявление през изминалата седмица по повод предоставянето на събирането на ТОЛ такси на „Телетол“. „Тогава авторитетни медии излязоха с материали, в които твърдят, че в основата на тази фирма стоят офшорни фирми – 30% от капитала на „Телетол“ е собственост на „Инфосистемс Интернешънал“ АД, чиито капитал е 100% собственост на „Информикс“ АД. При учредяването си „Информикс“ е собственост на кипърската офшорка „Октагон Инвестмънтс Лимитед“. Това е основата, за която и медиите говорите, и аз след това коментирах“, обясни той. Свиленски заяви, че официално упълномощеното лице, представляващо кипърската офшорка – Калоян Бойков Крумов, прехвърля чрез джиросване акциите, собственост на тази офшорка, на свой роднина. Той допълни, че същият Калоян и в момента е в съвета на директорите на „Телетол“ заедно с певицата Лилана и човекът, който иска моето отстраняване. “ Вие преценете- в основата офшорна фирма ли е или не. Няма да позволя българските превозвачи, които уж всички защитавахме по пакета Макрон, да бъдат заставени да отчисляват към фирми, които в основата си имат офшорно участие или офшорно минало и подставени лица“, коментира той.

Свиленски подчерта, че в изпратеното писмо се иска: той да се извини; да бъде порицан и дисциплинарно наказан от ръководството на БСП; да напусне парламента; публично да опровергае това, което е коментирал и да помоли всички медии да заличат информацията в сайтовете си. „Не само няма да направя всичко това, а стоя зад зад всяка дума, която съм казал преди една седмица, която казвам сега и ще продължа да казвам и за в бъдеще. Българите трябва да знаят кой им събира парите, как се резпределят тези пари и в кои фирми отиват, при кои собственици и кой харчи така ценните средства на българските граждани“, категоричен бе Свиленски.

„За втори път мастити бизнесмени, милиардери от обществени поръчки, раздадени от това правителство, се опитват да заплашват БСП“, каза зам.-председателят на НС на БСП Кирил Добрев. Той припомни, че първо са го направили 5 строителни фирми. „Това са тези, които взеха 15 млрд. лв. обществен ресурс заради факта, че БСП е поискала проверка на качеството на построените от тях обекти“, коментира Добрев и добави, че от вчера имаме пример за качеството на строителството на пътища.

„Вчера премиерът Борисов беше във Варна и за пореден път инспектира и одобри уникалното елипсовидно кръгово под наклон от 45 градуса – най-скъпото кръстовище в Европа. Само два часа след това, докато Борисов бе още във Варна, заваля дъжд и „уникалното кръгово елипсовидно кръстовище“ се превърна в най-скъпия водопад на Балканите“, допълни Кирил Добрев. Той коментира още, че в същото време, някакъв тийнейджър-бизнесмен, който взима от държавата, без конкурс и правила, възможността да събира 7% от 1,2 млрд. лв., иска оставка и отстраняване на председателя на предизборния щаб на БСП, председателя на щаба на политическата сила, която ще спечели изборите в неделя – Георги Свиленски заради думите му.

„Наглостта няма граници, а начинът, по който са се вплели държава фирми и бизнес, е достигнал изродени нива“, заяви Кирил Добрев. Зам.-председателят на левицата попита- не е ли нормално, когато искаш проверка на сметките на политици и техните офшорки, да поискаш сметка- коя фирма и коя офшорка прибира 7% от таксите, които всички шофьори внасят. „БСП няма да допусне милиардери от обществени поръчки, които са в комбина с ГЕРБ, да казват какво да прави партията“, категоричен бе Кирил Добрев.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico