Daily Archives: май 28, 2019

Временно спират движението между Девенци и Телиш заради ремонт на жп прелез

Временно спират движението между Девенци и Телиш заради ремонт на жп прелез

Здравето – тема, която вълнува възрастните, но не и децата, защото в повечето случаи са в отлично здраве. Но сега е моментът да им внушим колко здравословният начин на живот е важен за бъдещето.

На нашия детски празник сме поканили д-р Бълбуков, д-р Без …Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Ще бъде извършен авариен ремонт на железопътен прелез в междугарието Червен бряг – Телиш, пресичащ автомобилния път между с. Девенци и с. Телиш.

Ще бъде извършен авариен ремонт на железопътен прелез в междугарието Червен бряг – Телиш, пресичащ автомобилния път между с. Девенци и с. Телиш.С Ъ О Б Щ Е Н И Е

Община Червен бряг уведомява гражданите, че съгласно писмо № 1/28.05.2019 г. от ЖП СЕКЦИЯ ВРАЦА ще бъде извършен авариен ремонт на железопътен прелез в междугарието Червен бряг – Телиш, пресичащ автомобилния път между с. Девенци и с. Телиш,

което налага частично прекъсване и ограничаване движението на ППС през жп прелеза за времето от 21:00 ч. на 4 юни до 06:00 ч. на 5 юни 2019 г.
Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

По случай 1 юни – Международен ден на детето, Община Червен бряг кани всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета на ПРАЗНИЧНО ШОУ!

По случай 1 юни – Международен ден на детето, Община Червен бряг кани всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета на ПРАЗНИЧНО ШОУ![unable to retrieve full-text content]

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Община Червен бряг ще бъде домакин на Шестото издание на фестивала „Пусть всегда будет Солнце“.

Община Червен бряг ще бъде домакин на Шестото издание на фестивала „Пусть всегда будет Солнце“.[unable to retrieve full-text content]

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Плевен ще бъде домакин на форум „Бавария – България: бизнес възможности и перспективи“

Плевен ще бъде домакин на форум „Бавария – България: бизнес възможности и перспективи“bavaria gerbПредставителството на Бавария в България – Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) и Община Плевен организират информационен форум Бавария – България: бизнес възможности и перспективи. Събитието ще се проведе на 5 юни 2019 г. (сряда) от 17 часа в областна администрация Плевен, зала „Плевен“.
Специален гост на форума ще бъде г-жа Урзула Хайнцел, заместник-директор на дирекция „Европа и панаирно дело“ в Баварското държавно министерство на икономиката, регионалното развитие и енергетиката. Тя, заедно с д-р Митко Василев, представител на Бавария в България и главен управител на ГБИТК, и Галина Тончева, ръководител отдел „Човешки ресурси“ на Леони България ЕООД, ще запознаят присъстващите с възможностите за осъществяване и задълбочаване на бизнес контактите между Бавария и България. След презентациите, в рамките на дискусията и коктейла, ще има възможност за дискусия, включително да се получат отговори на зададени въпроси, както и да бъдат създадени делови контакти.
В икономическо отношение Бавария е третата по значение германска федерална провинция за България след Северен Рейн-Вестфалия и Баден-Вюртемберг. През 2018 г. търговският стокообмен между България и Бавария достигна 1 182,7 млн. евро, което отговаря на 15,5% от общия търговски стокообмен между България и Германия.
Проявяващите интерес могат да потвърдят присъствието си до 3 юни 2019 г. на 064/881288 или press12@abv.bg, Светлана Костадинова.

Powered by WPeMatico