Daily Archives: юни 13, 2019

Община Червен бряг организира занимания по интереси за деца през лятната ваканция

Община Червен бряг организира занимания по интереси за деца през лятната ваканция

НАП – Плевен е обявила на търг чрез тайно наддаване два мезонета.
Първият търг е насрочен за 27 юни 2019г. от 10:00 ч и е за мезонет на четвърти – терасовиден пети-подпокривен жилищен етаж. Жилището се състои от дневна-трапезария с кухненски бокс, …Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Старши матрос почина на стрелбите на „Шабла“

Старши матрос почина на стрелбите на „Шабла“Днес на зенитния полигон на Военновъздушните сили „Шабла“ е починал старши матрос втори клас Жеко Галинов Добрев (на 36 г.) от военно формирование 38 920 – Варна.

Това съобщиха от министерството на отбраната. ФАКТИ припомня, че за последната седмица това е вторият смъртен случай в армията ни. Сержант Ерол Бейтулла Бозали – заместник – командир на взвод във военно формирование 42 000 – Карлово, почина в понеделник в резултат на внезапно настъпила остра сърдечна недостатъчност.

Днес по време на изпълнение на служебните си задължения старши матрос Жеко Добрев е почувствал неразположение и е припаднал. Незабавно му е оказана първа помощ от медицинските екипи, осигуряващи учението. Въпреки усилията на лекарите, не се е върнал в съзнание и медиците са констатирали смъртта му, като по първоначална информация вероятната причина е инфаркт.

Старши матрос втори клас Жеко Галинов Добрев е бил на длъжност минен електротехник във военното формирование 38 920 Варна. На служба в Българската армия е от 11 август 2008 г.

Министерството на отбраната изказва съболезнования на семейството и близките на старши матрос Жеко Добрев. Поклон пред паметта му.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Топ 10 на най-красивите попадения на Еден Азар в Челси

Топ 10 на най-красивите попадения на Еден Азар в Челси,,

програма

   <fieldset></fieldset>

     Няма мачове на живо.
   <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>

Лора Крумова напусна телевизията! Стана даскалка

Лора Крумова напусна телевизията! Стана даскалка

Плановете на Лора Крумова да се върне на екран съвсем пропаднали, издават нейни колеги от Нова телевизия, узна HotArena.

 

Рейтингът на предаването „Събуди се“, което тя водеше, преди да излезе по майчинство, бил задоволителен и без нейното присъствие на екран, затова ръководството тихомълком я отстранило, писа „Ретро“.

 

За Крумова нямало място и в конкурентната Би Ти Ви, откъдето някога стартира нейната тв кариера, въпреки силните й връзки там. Затова тя се принудила да направи завой в кариерата си, за да има все пак някакви доходи.

 

Лора се отдала изцяло на преподавателска дейност във Висшето училище по застраховане и финанси, което е един от частните университети в столицата. Там Крумова щяла да води магистърска програма по журналистика, като вече провеждала подбор на студенти съвместно с близката си приятелка и колежка Галя Щърбева.

 

На помощ щели да им се притекат и редица известни тв лица, които щели да изнасят лекции на избраните за специалността.  

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Стартира полицейска акция „Ваканция! Да пазим живота на децата на пътя!“

Стартира полицейска акция „Ваканция! Да пазим живота на децата на пътя!“Ваканцията за най-малките ученици вече започна, съвсем скоро към тях ще се присъединят и по-големите. Това е поводът „Пътна полиция“ да започне няколко инициативи, насочени към опазване на живота и здравето на децата като участници в движението по пътищата. Една от тях е акция „!“, съобщиха от пресслужбата на МВР.

При тежки пътнотранспортни произшествия през първите пет месеца на 2019 г. са загинали 7 деца и са ранени 369. Като пътници в колите на свои близки и по-големи свои приятели са загинали 3 и са ранени 183 деца. Като пешеходци загиналите са 3, а 131 са ранените. Има едно загинало дете като водач, а ранените са 55.

През летните месеци на 2018 г., за времето от 1 юни до 31 август, на територията на страната са настъпили общо 2024 тежки пътнотранспортни произшествия с 202 загинали и 2575 ранени. За същия период при ТПТП са загинали 16 и са ранени 407 деца. Като пътници броят на загиналите деца е 8, на ранените – 203, като пешеходци – 4 загинали и 125 ранени, а като водачи – 4 загинали и 79 ранени.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico