Daily Archives: юли 18, 2019

Състезание по стрелба в навечерието на ловния сезон

Състезание по стрелба в навечерието на ловния сезонlovna pushka copyВ събота, 20 юли 2019 година, на стрелбищния комплекс на Ловно рибарско дружество Плевен – „Витска елия” ще се проведе дружествено състезание по ловна стрелба, съобщават от организацията.
Събитието традиционно е преди откриването на ловния сезон. Среща си дават отбори от дружинките, членуващи в Сдружението в двете дисциплини – „трап” и „скийт”, а също и на стрелба с карабина. Участват както ловци с дългогодишен стаж, така и млади, току що издържали изпита и още не излизали на нито един ловен излет.
Наградният фонд – купи, медали и дивеч за разселване, е подсигурен от ЛРД – Плевен.

Powered by WPeMatico

Румен Радев: Дори малка част от пакета на F-16 да липсва, то той няма да лети

Румен Радев: Дори малка част от пакета на F-16 да липсва, то той няма да летиДори малка част от пакета на F-16 да липсва, това деградира значително способностите на самолета, даже той няма да може да излети. Това каза президентът Румен Радев при срещата си с българските дипломати.

„Не става въпрос за самолет, а за огромен пакет от услуги, които трябва да бъдат доставени с този самолет. Дори малка част от този минимално необходим пакет да я няма, способностите на самолета деградират значително, даже той няма да може да излети“, заяви президентът.

„Трябва да отстояваме нашите интереси. На консултативен съвет искаме и трите проекта да бъдат едновременно, да има разсрочено плащане, инвестиции и индустриално сътрудничество в нашата отбранителна промишленост“, коментира Радев.

„Искам да изчистя нещо, с което се спекулира: Президентът на Република България не е против F-16. Летял съм на трите и съм се бил срещу Ф16 блок 52 президентът е за това не просто да си купим самолет”, заяви Румен Радев.

„Виждам, че сме специалисти по кугари, спартани и пантери (видове транспортни самолети и хеликоптери). Основнaтa им задача е да превозват хора и товари от точка A до точка Б. Основното за изтребителя е да пренася въоръжение и да го използва”, каза Радев, визирайки изказването на премиера Борисов по-рано на същата конференция.

„Самолетът F-16 е прекрасен , но за да бъде този самолет оперативно готов да има способности, това е най- малкото. На земята трябва да има и огромен пакет, включващ наземно стратегическо оборудване за планиране на мисии, подготовка и инфраструктура”, заяви президентът.

„Тази цена, която сме договорили, в близко време ще набъбне сериозно”, категоричен е Радев, който смята, че има много скрити разходи около американския изтребител F-16.

„Разбирам, че правителството е притиснато, защото обяви такава ниска рамка, а психологически стана висока рамка и защото наближаваме прага за дефицит по маахстрихтските критерии, а искаме да атакуваме еврозоната.”, каза Радев.

„България рискува да наруши критериите за приемане в еврозоната с покупката на изтребителите F-16”. Това заяви президентът Румен Радев по време на изказването му на годишната среща на посланиците на Република България, която по традиция се провежда в Централния военен клуб.

Президентът отговори на премиера по повод мнението му за способностите на изтребителите F-16. Радев смята, че не е трябвало да се слага толкова ниска финансова рамка на проекта, която сега не се спазва.

Той обясни, че се готви промяна в закона, така, че да се назначава за ръководител на служба „Военна информация“ цивилен. Държавният глава заяви, че е против тази промяна.

„Военното дело е изключително сложна дейности, затова ръководителят трябва да бъде човек с военно образование, експертиза и опит,“ добави той.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Съдийски назначения 2-ри кръг Първа лига

Съдийски назначения 2-ри кръг Първа лига,,

19 Юли 2019 г. Петък 18:45 ч.
ФК Царско село 2015 – ФК Арда

ГС:    Владимир Вълков Вълков    АС1:    Йордан Петров Петров    АС2:    Мирослав Николаев Желев
4-ТИ:    Васимир Маруан Ел-Хатиб        
СН:    Костадин Ангелов Гергинов     
 
 

19 Юли 2019 г. Петък 21:00 ч.
ПФК Локомотив 1926 – ПФК Славия 1913

ГС:    Волен Валентинов Чинков    АС1:    Петър Велизаров Митрев    АС2:    Павлин Цветанов Михайлов
4-ТИ:    Димитър Димитров Димитров        
СН:    Ахмед Яшар Ахмед     
 
 

20 Юли 2019 г. Събота 18:45 ч.
ПФК ЦСКА-София – ПФК Черно море

ГС:    Георги Николов Кабаков    АС1:    Мартин Веселинов Маргаритов    АС2:    Диян Христов Вълков
4-ТИ:    Неделчо Танчев Гаджалов        
СН:    Валентин Желев Добрев     
 
 

20 Юли 2019 г. Събота 21:00 ч.
ПФК Берое – ПФК Лудогорец 1945

ГС:    Драгомир Димитров Драганов    АС1:    Димо Дамянов Вълчев    АС2:    Христо Пламенов Хаджийски
4-ТИ:    Димо Стоянов Димов        
СН:    Мартин Живков Богдев     
 
 

21 Юли 2019 г. Неделя 18:45 ч.
ПФК Ботев – ПФК Дунав

ГС:    Николай Йорданов Колев    АС1:    Георги Любомиров Минев    АС2:    Димитър Русенов Русев
4-ТИ:    Радослав Петров Гидженов        
СН:    Петър Стоянов Петров     
 
 

21 Юли 2019 г. Неделя 21:00 ч.
ФК Етър – ПФК Левски

ГС:    Станислав Георгиев Тодоров    АС1:    Мартин Иванов Димитров    АС2:    Никифор Деянов Велков
4-ТИ:    Георги Димитров Давидов    
СН:    Радан Василев Мирянов     
 
 

22 Юли 2019 г. Понеделник 21:00 ч.
ФК Витоша – ПОФК Ботев Враца

ГС:    Никола Антонов Попов    АС1:    Веселин Мишев Добриянов    АС2:    Красимир Владимиров Миланов
4-ТИ:    Стефан Апостолов Апостолов    
СН:    Илонка Миланова Джалева     

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Джизъса прави бебета само в Дубай! Благо забременил всичките си жени на воаяжи в емирството

Джизъса прави бебета само в Дубай! Благо забременил всичките си жени на воаяжи в емирството

Всичките деца на Благой Георгиев – Джизъса за заченати в Дубай, научи HotArena.

 

Това е любимата дестинация на футболиста, който предпочита емирството и Италия за своите ваканции. Приближен до татуирания мачо разкри пред „Уикенд”, че Благой води жените си в Дубай, където се отдава на креватна гимнастика без предпазни средства с идеята за бебе. 

Първата трудна след воаяж в Дубай бе Христина Витанова. Бившата гимнастичка и Джизъса посещаваха арабската държава, когато все още не бе толкова популярна сред новобогаташите у нас. Именно там двамата заченали двете си деца – 8-годишната днес Йоанна и 6-годишния Давид. 

 

Благой от години има афинитет към екзотиката на пустинната държава. Джизъса води всяка своя мадама именно в Дубай. Гелосаният сваляч лети до мюсюлманската страна няколко пъти годишно и брои баснословни суми за престоя. 

 

Благой изкара няколко кратки връзки с плеймейтката на повикване Елена Кучкова, Биляна Евгениева и моделката Куини-Алис Николова, която също разходи до Дубай, но не успя да ѝ направи бебе. От обятията на Куини-Алис екс футболистът директно се прехвърли в леглото на татарката Есмер Омерова

 

Нашенецът набързо се ожени за красавицата и замина на меден месец в… Дубай. В най-бързо растящия мегаполис в света влюбените младоженци отидоха с важна мисия. Тогава бившият национал разкри, че най-голямата част от времето, което ще прекара с любимата си на екзотичната дестинация, ще бъде посветено на „ох” и „ах” с идеята за наследник.

 

Мисията се увенча с успех и 9 месеца по-късно се роди малкият Елай, който наскоро стана на 3 годинки. 

Успешно борещият се с демографската криза набожен кифльо направи и четвърто дете, но този път на Златка Райкова, като дестинацията за зачеването не е нужно да споменаваме. В началото на годината година годениците Златка и Благой отпрашиха на топло към ОАЕ, откъдето плеймейтката се върна с живот в корема. Бебе №4 се очаква да се роди в началото на октомври. 

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Разрешение за строеж №27/17.07.2019 год.

Разрешение за строеж №27/17.07.2019 год.С Ъ О Б Щ Е Н И Е

На основание чл.149, ал.1 от ЗУТ Община Червен бряг съобщава, че има издадено Разрешение за строеж №27/17.07.2019 год. от Главния архитект на общината за обект: 

“Второстепенна постройка на допълващо застрояване по чл.46, ал.1 от ЗУТ за навес при условията на чл.147, ал.1, т.1 и ал.2 от ЗУТ с РЗП-28.00м2 и плътна ограда по чл.48, ал.3 с височина до 2.20 м. при условията на чл.147, ал.1, т.7 и ал.2 от ЗУТ, изцяло в имота на възложителя“ в УПИ ІV-1036, кв.93 по плана на гр. Червен бряг, ПИ 80501.802.405 по КК и КР на гр. Червен бряг, строеж от VІ (шеста) категория, съгласно чл.137, ал.1, т.6 от ЗУТ във връзка чл.12 от изменената Наредба №1 от 2003г. за номенклатурата на видовете строежи;

Възложител: Красимир Петров Кръстев

Настоящето Разрешение за строеж подлежи на обжалване пред Административен съд-Плевен в 14-дневен срок от съобщаването.

Арх. Пламена Агалова

Главен архитект община Червен бряг

Дата на обявяване: 18.07.2019 год.
Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico