Daily Archives: август 1, 2019

ДНСК мисли дали да обжалва съдебното решение за строежа на „Златен век“

ДНСК мисли дали да обжалва съдебното решение за строежа на „Златен век“По повод съдебното решение за отмяна на спирането на строежа на небостъргача „Златен век“ на Артекс, от Дирекцията за национален строителен контрол (ДНСК) изпратиха писмо до медиите.

В него от ДНСК съобщават, че в определения 14-дневен срок ще вземат решение дали да обжалват.

Ето цялото писмо:

Във връзка със запитвания от медии, относно постановено неокончателно решение на Административен съд – София град за отмяна на заповедта за спиране на СМР на строеж „Златен век“, гр. София Ви информираме, че на основание чл. 211, ал.1 от АПК касационната жалба се подава до Върховния административен съд чрез съда, който е постановил решението, в 14-дневен срок от деня на съобщението, че решението е изготвено.

След надлежното получаване на решението от съда и разглеждане на мотивите му, Дирекция за национален строителен контрол ще извърши анализ и преценка на необходимостта от обжалване на първоинстанционния съдебен акт.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Изтеглиха жребия за първия кръг на Северозападната „В“ група

Изтеглиха жребия за първия кръг на Северозападната „В“ група,,

11 август 2019 г., неделя, 18:00 ч / I кръг:

Академик (Свищов) - Ком (Берковица)            - 
Севлиево (Севлиево) - Трявна (Трявна)           - 
Павликени (Павликени) - Бдин 1923 (Видин)         - 
ОФК Локомотив (Мездра) - Първа атомна (Козлодуй)      - 
Локомотив 1927 (Дряново) - Партизан (Червен бряг)     - 
Дреновец (Дреновец) - Вихър (Славяново)          - 
Янтра 2019 (Габрово) - Ювентус (Малчика)          - 

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Рачков и Мария се сдобриха! (Вижте кой ги помири)

Рачков и Мария се сдобриха! (Вижте кой ги помири)

Дизайнерката Кремена Халваджиян най-сетне помири Димитър Рачков и Мария Игнатова. Съпругата на Маги Халваджиян събра тв водещите на 50-годишния си юбилей, където ги бе поканила като свои специални гости, научи „Галерия“.

 

Откакто са скарани, Рачков и Мария отказваха да присъстват заедно на партита и миналата година не уважиха празника на Кремена.

 

Този път обаче дизайнерката не премала „не“ за отговор. Именно на юбилея двамата най-сетне си проговорили и дори си казали „Наздраве“, разказват гости на празника.

50-ият рожден ден на Кремена бе меко казано грандиозен.

 

Дизайнерката вдигна половин сватба с близки, приятели и колеги, а изненадите от любимите й хора предизвикаха сълзи в очите й. Най-трогателен бе подаръкът от Маги, който я поздрави със специално послание на видео стената и разплака не само Кремена, но и гостите й.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Синът на шефа на НСлС чист и с ясни доходи

Синът на шефа на НСлС чист и с ясни доходиГлавният прокурор Сотир Цацаров е разпоредил проверка на 4 април 2019 г. по повод медийни публикации и постъпил сигнал за придобити недвижими имоти на значителна стойност от сина на Борислав Сарафов, директор на (НСлС) и зам.-главен прокурор по разследването. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Върховна касационна прокуратура (ВКП) възложи на Националната агенция за приходите (НАП) извършването на данъчни ревизии на проверяваните лица.

На 31 юли 2019 г. Териториална дирекция на НАП – София изпрати на ВКП резултатите от приключилите данъчни ревизии. Според НАП не са открити несъответствия между декларираните и/или получени доходи и имущественото състояние на физическото лице – син на Борислав Сарафов. Ревизията обхваща периода 1 януари 2015 – 31 декември 2018 г.

До момента във ВКП не са постъпили резултати от други действия, възложени на НАП по проверки на лица, заемащи висши държавни длъжности, за придобити от тях недвижими имоти.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Жоао Феликс с бомба срещу Ибра и компания!

Жоао Феликс с бомба срещу Ибра и компания!,,

програма

   <fieldset></fieldset>

     Няма мачове на живо.
   <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>