Daily Archives: август 5, 2019

Хванаха двама джигити, превишили с 90 км/ч ограничението

Хванаха двама джигити, превишили с 90 км/ч ограничениетоВодач на лек автомобил „БМВ“ е засечен да преминава със 188 км/ час, при ограничение на скоростта от 90 км/ час, по пътя за изхода на Шумен, в посока пети километър на 2 август, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР.

Малко по-късно, в 19.13 часа, бил заснет нарушител, който преминал през преносимата полицейска камера със 181 км/час. Той бил зад волана на лек автомобил „Фолксваген Голф“.

За установените нарушения на шофьорите ще бъдат издадени електронни фишове, съответно за 1050 и 1000 лева.

Над 40 нарушения на скоростните режими за 90 минути са засекли полицейски служители в петък. Екип е работил по осигуряване на безопасност на движението на изхода на град Шумен, в посока пети километър в петък, на същото място, на което на 23 юли възникна тежка катастрофа с лек автомобил „БМВ“.

По-голямата част от установените нарушения на скоростта в петък са били с превишение до 30 км/ час над максимално допустимата извън населено място, която е 90 км/ час.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

ВИДЕО: Най-забавните моменти на Фил Джоунс

ВИДЕО: Най-забавните моменти на Фил Джоунс,, програма

   <fieldset></fieldset>

     <table readability="3"><tr><td>
      Царско село       </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2019/08/11298.png" alt="Царско село"></td>
      <td>
      21:00  
     </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2019/08/levski.png" alt="<Левски"></td>
     <td>
      Левски       </td>
    </tr><tr readability="4"><td>
      Септември (Сф)       </td>
     <td>
      <img src="http://static.football24.bg/cache/30x30/assets/A_%D0%93%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0_2017_2018/%D1%81%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B2%D1%80%D0%B8.png" alt="Септември (Сф)"></td>
      <td>
      18:30  
     </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2019/08/pirin_blg.png" alt="<Пирин Благоевград"></td>
     <td>
      Пирин Благоевград       </td>
    </tr><tr readability="2"><td>
      Лудогорец ||       </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2019/08/ludogoretz_logo.png" alt="Лудогорец ||"></td>
      <td>
      19:30  
     </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2019/08/spartak_pleven.png" alt="<Спартак (Плевен)"></td>
     <td>
      Спартак (Плевен)       </td>
    </tr></table><strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>

Затова крушата не пада по-далеч от дървото! И задникът на майката на Сузанита – Шенай Мурад, лъсна в нета! (СНИМКИ В ГАЛЕРИЯТА)

Затова крушата не пада по-далеч от дървото! И задникът на майката на Сузанита – Шенай Мурад, лъсна в нета! (СНИМКИ В ГАЛЕРИЯТА)

На безброй кадри в мрежата можем да видим дупето на 16-годишната Сузанита по прашки. Но от вчера и задника на майка й Шенай се завъртя в Интернет, видя HotArena.

 

 

Заслуга за това има самата щерка, която изтипоса родителката си на стори в Инстаграм, надупена по изрязани сини къси гащи.

 

 

Шенай просто се е навела да пие вода от крайпътна чешмичка, но Сузанита решава, че гледката е достойна за снимка, която да покаже на своите 256 000 последователи.

 

 

Блондинката добави към кадъра и надпис на английски език, гласящ „Секси мама“.

 

 

А че Шенай знае за фотото си и че няма нищо против то да се разпространява, засвидетелства фактът, че неведнъж съпругата на Орхан Мурад доброволно е участвала в скандални сторита на дъщеря си.

 

 

Едно от последните такива е как двете мятат цици под ритмите на кючек и видимо се кефят на съвместната си простотия. Друг подобен случай е как Сузи върти гюбеци по прашки и сутиен, снимат я на лайв видео и я пускат в мрежата, а майка й стои и гледа бездушно отстрани, нямайки нищо против ставащото наоколо.

 

 

Въпреки че в своите интервюта Шени и Орхан редовно порицават разкрепостеното поведение на Сузанита и отричат те са отговорни за това, че тя е избрала лесният път, от кадрите, които малката показва с майка си, оставаме със съвсем друго впечатление.

 

 

А именно, че … крушата не пада по-далеч от дървото…

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Д-р Цветан Костадинов е номинацията на ГЕРБ – Червен бряг за кандидат за кмет на общината

Д-р Цветан Костадинов е номинацията на ГЕРБ – Червен бряг за кандидат за кмет на общината

ГЕРБ-Червен бряг номинира с пълно единодушие доктор Цветан Костадинов за кмет на общината. Събранието се проведе на 2 август. Предстои кандидатурата да бъде разгледана от ръководството на ГЕРБ. За това съобщават от Пресцентъра на ГЕРБ – Червен бряг.

„Предстоят избори, които ще решат управлението на града в следващите 4 години. Приемайки с чест и отговорност номинацията , заявявам, че ще положа всички усилия да спечелим изборите. Искам община Червен бряг от затъваща да се превърне в развиваща се“, каза д-р Цветан Костадинов пред членовете на партията.

Но той уточни, че за постигането на тази цел трябва правилен модел на управление – ефективна администрация и диалог. „Сега виждаме нарушен диалог между кметове на общини и общински съветници. Така не може да се управлява ефективно в името на хората“, категоричен бе Костадинов.

Той гарантира, че ако стане кмет на Червен бряг, няма да допусне надделяването на лични интереси. „Всички жители на общината са важни и ние ще направим всичко възможно тя да стане едно по-добро място за живеене – с по-добро образование, здравеопазване и инфраструктура“, каза д-р Цветан Костадинов.

На събранието на 2 август бяха номинирани още и кандидатите за кметове на населени места в община Червен бряг:

Гр. Койнаре – Данаил Стефанов Тоновски

С. Телиш – Нели Йорданова Дакова

С. Рупци – Георги Лилов Георгиев

С. Ракита – Нина Витанова Танчева

С. Чомаковци – Димчо Иванов Бешовишки

С. Бресте – Иван Тодоров Топчийски

С. Глава Ангел Ценов Спасов

С. Лепица – Яница Христова Мишева

Снимка: Пресцентър, ГЕРБ – Червен бряг

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Защо софиянец подарява колата си? ВИДЕО

Защо софиянец подарява колата си? ВИДЕО82-годишният софиянец Мишел Ников подарява колата си, а към него дава и комплект зимни гуми, разказва „Нова телевизия“.

Мишел Ников толкова обича колата си, че ѝ е отделил място в мемоарите си, но заради възрастта си решава, че е време да престане да шофира.

„Човек трябва да се съобразява с възможностите на колата, преди да си проличат неговите невъзможности“, казва 82-годишният столичанин. Изискванията, за да получите колата са новият шофьор да поддържа автомобила и да не го кара със 100 км в час на втора скорост.

Ников и неговото семейство са пътували с колата из цяла Европа. „Моя мила количке, на новия собственик служи така както си служила на мен“, пожела той. Неговата майка се отказала да кара кола на 73-годишна възраст.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico