Daily Archives: август 13, 2019

„Подобряване на спортната инфраструктура на територията на град Червен бряг – УПИ X – за спорт и развлечение, гр. Червен бряг, обл. Плевен“.

„Подобряване на спортната инфраструктура на територията на град Червен бряг – УПИ X – за спорт и развлечение, гр. Червен бряг, обл. Плевен“.

ДАТА: 13.08.2019г.

Описание:

Обществена поръчка:

„Подобряване на спортната инфраструктура на територията на град Червен бряг – УПИ X – за спорт и развлечение, гр. Червен бряг, обл. Плевен“.

ID №9091388

http://www.aop.bg/v71_pp.php?mode=view2&id=9091388

 Обява   – дата на публикуване: 13.08.2019г.

Документация – дата на публикуване: 13.08.2019г.

Работен проект – дата на публикуване: 13.08.2019г.

 Информация за публикувана обява – дата на публикуване: 13.08.2019г.

    <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>

Съобщение относно заповед №РД-29-03 от 08.08.2019 година на Областния управител на област Плевен за връщане за ново обсъждане решение №1375/25.07.2019 г. на Общински съвет Червен бряг

Съобщение относно заповед №РД-29-03 от 08.08.2019 година на Областния управител на област Плевен за връщане за ново обсъждане решение №1375/25.07.2019 г. на Общински съвет Червен брягСъобщение относно заповед № РД-29-03 от 08.08.2019г. на Обл. упр. Плевен

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Удължиха с 2 месеца разследването срещу Местан

Удължиха с 2 месеца разследването срещу МестанУдължиха с още 2 месеца срока на разследване на катастрофата с лидера на партия ДОСТ Лютви Местан, при която загина 6-месечно бебе. Това съобщиха от окръжната прокуратура в Кърджали.

Вещите лица все още не са изготвили назначената по делото съдебна автотехническа експертиза. Все още единственият обвиняем по случая е Лютви Местан.

Това е второто удължаване на срока за приключване на разследването, което трябваше да бъде завършено на 14 юни.

„Блиц“ припомня, че катастрофата с политика стана на кръстовище край момчилградското село Загорско на 14 април тази година.

При опит на Лютви Местан с „Фолксфаген Фаетон“ да се включи в главния международен път за Гърция последва сблъсък с „БМВ“, движещо се от Кърджали по посока ГКПП „Маказа“.

При катастрофата загина 6-месечно момиченце, возещо се със семейството в „БМВ“-то.

Няколко часа след инцидента Лютви Местан беше задържан от полицията и му беше повдигнато обвинение за причиняване на смърт при непредпазливост.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Изследване доказа, че гледането на футбол е полезно за здравето

Изследване доказа, че гледането на футбол е полезно за здравето,,

Общоприетото схващане е, че футболът е вреден за здравето ни…

Потни длани, нерви, гадене…хората по стадионите често усещат тези неща, но „негативните симптоми“ никога не са били доказвани. 

От BetVictor в партньорство с Биомедицинския отдел на университета в Лийдс доказаха точно обратното. 

Те анализираха 25 фена на Лийдс между 20 и 62 години по времето на три от най-важните срещи на тима от миналия сезон в Чемпиъншип. 

Привържениците бяха наблюдавани физиологично и психологически, като се обръщаше внимание на три ключови фактора: пулс, кръвно налягане и настроение. 

Участниците са носели пулсомери, а кръвното им налягане е било измервано през интервали. 

След всеки двубой феновете са били интервюирани, за да се изследва настроението им. 

Тестовете са посочили, че пулсът се ускорява по време на мачовете, но това води до така нареченият „позитивен стрес“, който се получава и при кардио тренировка. 

Когато тимът на Лийдс е печелил сблъсъците си, то кръвното налягане е спадало, което също е полезно за здравето. 

След победа феновете са били в добро настроение поне 24 часа след последния съдийски сигнал, но загубата е резултирала в по-дълъг период на лошо настроение. 

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Дъртото коте се помири с Божинов

Дъртото коте се помири с Божинов

Сръбкинята Биляна Дол, която у нас е известна като Дъртото коте и футболистът Валери Божинов се помириха, видя HotArena.

Това стана ясно от публикация на Дол в Инстаграм, където тя качи фотос, на който позира с огромна  кутия пълна с шоколадови изделия., Вероятно подарък. Божинов, който пазеше мълчание по темата с раздялата им пък коментира снимката с няколко сърца, както правеше по-рано, пише „Телеграф“.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico