Daily Archives: август 20, 2019

ЦОП – Червен бряг и УСК „Лабиринт“ реализираха инициативата „Заедно по въжето“

ЦОП – Червен бряг и УСК „Лабиринт“ реализираха инициативата „Заедно по въжето“

ЦОП – Червен бряг заедно със своите доброволци и потребители, съвместно с УСК ‘’Лабиринт’’, реализираха инициативата ‘’Заедно по въжето’’. Тя е част от Национална кампания за толерантност „Аз съм тук и мога да ти бъда приятел“ на СОНИК СТАРТ.


Георги Колев, ръководител на ‘’Лабиринт’’ и неговият екип бяха подготвили за децата наистина вълшебни изживявания. Спускане по въже, посещение на пещера, все спиращи дъха преживявания. Целта бе потребителите на социалната услуга да бъдат изкарани от нормалното стереотипно ежедневие и да погледнат на живота под по-различен ъгъл, ъгъл изпълнен с емоции, адреналин и положителни изживявания.
Екипът на ЦОП – Червен бряг изразява своите най-искрени благодарности на Георги Колев, както и на целия УСК ‘’Лабиринт’’, а също така на Яни Макулев и Стоян Бръшлянов – спелеолози, дошли специално за инициативата от София!

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Фатален трети инфаркт покосил Жорж Ганчев

Фатален трети инфаркт покосил Жорж ГанчевФатален трети инфаркт е покосил Жорж Ганчев, пише „Телеграф“. Българският политик почина 10 дни, преди да навърши 80-годишна възраст. Поклонението пред Жорж Ганчев ще бъде на 23 август, петък, в църквата „Св. София“.

Георги Ганчев Петрушев, както е официалното му име, е роден на 29 август 1939 година в Пловдив. Следва в Националната спортна академия и става по-късно шампион на България по фехтовка, играе и баскетбол в „Академик“ София.

Следва в Националната спортна академия при Ференц Модьор. В началото на 60-те години се жени за британска поданичка и заминава с нея на Острова. Твърди се, че това е част от операция на Второ главно управление на ДС, чийто сътрудник именно по британска линия е Георги Петрушев с псевдоним Жорж.

Псевдоним, който той наложи като свое име. Между 77-88-а година се изявява като режисьор и сценарист, дори продуцент в киното и театъра в Англия и САЩ. След 90-та година става един от учредителите на СДС. Председател е на Националното патриотично обединение (НПО), учредено през 2004 г. НПО участва в новата Коалиция на розата, която на парламентарните избори през 2005 г. не успява да събере 4 от гласовете, за да бъде представена в парламента. Автор, продуцент и водещ на предаването „Жорж в действие“ по „ТВ 2000“ през 2005 г., автор на стихосбирки и мемоари.

Президент на Българската баскетболна асоциация (1995 – 1997). Почетен гражданин на щата Оклахома, САЩ. На президентските избори през 2016 г. се кандидатира за президент от Християн-социалния съюз заедно с Кольо Парамов. Многообразна личност, определяна и като противоречива – между политиката, популизма, призивите за патриотизъм и уважение към институциите.

Успехите в Западна Европа и САЩ са сред личните причини за гордост, които Жорж Ганчев често посочва в публичните си изяви. Макар и през различни позиции и идеи отстоява желанието за промяна в България до последните си дни. Жорж Ганчев: „Да направиш жест, да дадеш нещо на хората е най-голямото удоволствие, тъй като то те мотивира. В такова състояние аз съм живял и работил дълги години. Живот, на който малко хора могат да се надяват“. Такава е равносметката му в последното интервю за БНТ.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Глория разгорещи феновете по бански

Глория разгорещи феновете по бански

Глория винаги е пазела поведение, за разлика от колежките си, които не спират да демонстрират телата си, видя HotArena.„Ледената кралица“ винаги се е носела прилично, доколкото е възможно в този жанр. Напоследък обаче звездата напълно е обърнала курса си на поведение. 

И не спира да залива феновете със свои снимки в доста изрязани бански. Не можем да й отречем, че изглежда повече от добре на 46 години, предават от България днес.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Малтретираните българчета в САЩ са добре

Малтретираните българчета в САЩ са добреМалтретираните българчета в САЩ са добре. Това заяви пред Нова ТВ Иван Анчев, консул на България в Чикаго.

Те няма да бъдат върнати при насилниците си и са настанени в дом. Условията там са добри, по мнението на консула ни.

Анчев се е срещнал с децата, разговарял е с тях, на разговора са присъствали двама психолози. Специален съвет ще реши съдбата им.

Родителите са с обвинения и ги грози затвор от 5 до 15 години. Консулът не е разговарял с децата за това какво им се е случило. Психолозите сметнали, че това ще ги върне към преживяното. Разговорът се е провел на английски език по желание на децата.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Феновете на Ман Юнайтед не искат Рашфорд да бие преките свободни удари след това изпълнение

Феновете на Ман Юнайтед не искат Рашфорд да бие преките свободни удари след това изпълнение,,

програма

   <fieldset></fieldset>

     Няма мачове на живо.
   <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>