Daily Archives: август 23, 2019

Не установиха конфликт на интереси при кмета на Червен бряг заради поръчката за „Топъл обяд“

Не установиха конфликт на интереси при кмета на Червен бряг заради поръчката за „Топъл обяд“

Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество не е установила конфликт на интереси по отношение на кмета на Червен бряг инж. Данаил Вълов, заместниците му Камен Влахов и Светослав Георгиев, както и на общинския съветник Явор Бакърджиев във връзка с обществена поръчка с предмет „Приготвяне и доставяне на храна „Топъл обяд“ в Община Червен бряг“. Решението на КПКОНПИ се съобщава на Окръжна прокуратура – Плевен, която може да подаде протест.

По отношение на инж. Данаил Вълов не е установен конфликт на интереси във връзка с подписването на договори с фирмите „ДЕВА М-2012“ ЕООД и „КРЕМИС 09“ ЕООД поради липса на частен интерес негов или на свързано с него лице, е записано в решението. Конфликт на интереси не е установен и при зам.-кметовете Светослав Георгиев и Камен Влахов, както и при съветника Явор Бакърджиев, поради липса на упражнени правомощия по служба във връзка с възлагането на обществената поръчка.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Кметицата на Крумовград сравни Бойко Борисов с Хаджи Димитър

Кметицата на Крумовград сравни Бойко Борисов с Хаджи ДимитърОколо рудника е изградена изключително добра инфраструктура

Средна заплата от 2000 лв. до 3000 лв. ще се дава на човек в новия рудник „Ада тепе“, а по 200 човека ще бъдат на работа на една смяна, стана ясно при пристигането на премиера Бойко Борисов.

Около рудника е изградена изключително добра инфраструктура.

На събитието освен премиерът и финансовият министър Владислав Горанов, бе и председателят на НС Цвета Караянчева и кметът на Крумовград Себихан Мехмед. Всички те бяха посрещнати с гайди в „Ада тепе“

Рудникът е първият, който се открива в България за последните 40 години. Той е за добив на злато и сребро.

Преди самото откриване Мехмед покани Борисов и другите на обща снимка и обясни, че премиерът е като Хаджи Димитър.

В него канадската компания „Дънди Прешъс Металс“ е инвестирала над 160 млн. долара.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Поморие приема Лудогорец II

Поморие приема Лудогорец II,,

Отборът на ОФК „Поморие“ приема в среща от 6-тия кръг на първенството на ВПЛ отбора на ПФК „Лудогорец II“ /Разград/.Срещата ще се играе на 24 -ти август /събота/ от 18:00 часа на градския стадион в гр. Несебър,където Поморие играе домакинските си срещи.

Групата за мача ще бъде определена след последната тренировка преди двубоя от старши треньора Малин Орачев.

Безплатен автобус за всички желаещи да наблюдават срещата ,осигурен от Община Поморие и ОФК „Поморие“, ще тръгне от паркинга на Общината в 17:00 часа.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Гери-Никол отслабна драстично (НЕ е фотошоп)

Гери-Никол отслабна драстично (НЕ е фотошоп)

Хейтърът ще каже, че е фотошоп, но този път ще сгреши! Гери-Никол наистина е толкова слаба, колкото изглежда на снимката и видът й започна да буди въпроси у феновете й, пише „Галерия“.

 

Певицата винаги е била леко закръглена и от години води неравна битка с килограмите. Неслучайно фотошопът е неин пръв приятел и Гери редовно посяга към него, когато иска да си намали талията и бедрата. Този път обаче случаят не е такъв.

 

Запознати разкриха, че в началото на лятото тийн идолката е започнала да приема съмнителни хапчета за отслабване, които комбинирала със строг хранителен режим. Ефектът не закъснял и Гери вече носела дрехи с два пъти по-малък размер от нейния.

 

Близките й обаче се притесняват докъде може да стигне с диетите и дали няма да навреди на здравето си.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

1,86 млн. лв. за горелия виадукт на АМ „Струма“

1,86 млн. лв. за горелия виадукт на АМ „Струма“Един милион и 860 хиляди лева ще струва възстановяването на засегнатия от пожара преди 10 дни виадукт на АМ „Струма“ при Дупница. Това обяви шефът на Агенция „Пътна инфраструктура“ Георги Терзийски след инспекция за хода на възстановителните работи и почистването от отпадъците.

Пострадали са 13 колони, три греди и два еркера. До края на днешния ден ще бъде пуснато в двете посоки движението по магистралата по направлението за София.

В 27-те областни пътни управления приключва огледът и проверката за състоянието на пътната инфраструктура и съоръженията, предаде БНР.

Георги Терзийски съобщи за открити нарушения, като сред тях е и овчарник под мост на републикански път в Ловешка област.

По-рано бе съобщено, че за улеснение на трафика от 14 часа днес до 20 часа в събота превозните средства над 12 тона, пътуващи към Кулата, ще бъдат пренасочвани от магистралата към пътя Е-79 при пътен възел „Долна Диканя“ и обратно ще се качват на нея при пътен възел „Бобошево“. Обходният маршрут за всички останали превозни средства е от пътен възел „Дупница“ до пътен възел „Бобошево“ и обратно.

В петък изтича срокът, в който трябва да се отчетат проверките на всичките 27 областни пътни управления за наличие на нерегламентирано използване на пространството под съоръженията на пътищата. Обобщените резултати ще бъдат представени в началото на следващата седмица.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico