Daily Archives: август 26, 2019

Заповед за образуване на избирателни секции на територията на община Червен бряг и утвърждаване на тяхната номерация.

Заповед за образуване на избирателни секции на територията на община Червен бряг и утвърждаване на тяхната номерация.270719-заповед секции сайт

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Воден спасител се удави в язовир Дренов дол

Воден спасител се удави в язовир Дренов долДългогодишен воден спасител се удави във водите на язовир Дренов дол и вдигна на крак водолази от столицата.

Трагедията се разиграва в неделния ден, когато Венцислав Младенов отива с група приятели на язовира край Кюстендил. Около 15.30 часа вчера той внезапно изчезва, а първи сигнал подават на тел.112 неговите приятели. „Хората не са видели да се дави, просто изведнъж мъжът е изчезнал от погледа им. Линейката е пристигнала буквално 5 минути след подаването на сигнала, но от Венцислав е нямало и следа“, коментираха полицаи, които са извършили оглед в района. Чак в понеделник водолази от ГДБПЗН успяха да извадят тялото на Венцислав.

„Трупът е закаран за аутопсия. Едва след това ще стане ясна причината за смъртта. Възможно е да му е прилошало, но към момента можем само да гадаем“, коментира и говорителят на ОДМВР – Кюстендил, Катя Табачка, пише „Монитор“.

Запознати с водоема коментират, че язовир Дренов дол е много коварен, тъй като след определено разстояние от брега, дълбочината рязко се увеличава, а водата става ледена и направо смразява кръвта на човек. „Възможно е точно поради тази причина сърцето на Венци да е спряло и той да е потънал“, коментираха кюстендилци.

Венцислав Младенов е познат в спортните среди, той е бил дългогодишен спасител по различни водни обекти. Мъжът е баща на известния кюстендилски футболист Дани Младенов.

През последните 3 дни пък това е втора жертва, която поглъщат водите на неохраняеми водни обекти в Кюстендил. Въпреки множеството предупредителни табели кюстендилци продължават да се разхлаждат в необезопасени за целта места. Преди три дни смъртта си намери и 49-годишният Любомир Велинов, който се удави в частен водоем в кюстендилското село Вратца.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

След съдийските безумия: Само един изгоря

След съдийските безумия: Само един изгоря,,

След вчерашния мач от седмия кръг на efbet Лига между Славия и Лудогорец съдийската комисия към БФС се събра на извънредно заседание, на което реши да спре временно правата на рефера Стефан Апостолов.  

 

„На свое извънредно заседание СК при БФС взе решение да бъдат спрени съдийските права на Стефан Апостолов за неопределено време“, се казва в кратко съобщение на сайта на БФС.

 

Все още обаче няма информация дали по този начин ще се процедира и със страничните рефери Красимир Миланов и Петър Джугански, които са основните виновници за снощните съдийски гафове. Първият подведе Апостолов да покаже директен червен картон на белия страж Стергиакис за игра с крак извън наказателното поле, а вторият вдигна несъществуваща засада, заради която гол на Вандерсон бе отменен.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico