Daily Archives: август 28, 2019

Ограничения в движението в тунел „Топли дол“ през деня утре

Ограничения в движението в тунел „Топли дол“ през деня утреmagistrala HermusУтре, 29 август, от 9:30 ч. до 15:30 ч. движението по АМ „Хемус“ в тунел „Топли дол“ в посока София ще се осъществява в една лента, поради ремонтни дейности на осветителните тела в съоръжението, информират от АПИ. Ще се ограничи движението в активната лента, като то ще се извършва в изпреварващата.

Powered by WPeMatico

СДС се пазари с ГЕРБ за 4 места в СОС, стигнали до 1

СДС се пазари с ГЕРБ за 4 места в СОС, стигнали до 1Преговорите между СДС и ГЕРБ за общата листа за кандидати за общински съветници в София са започнали от 4 места за малкия партньор в избираемите 20 първи места в списъка и са стигнали до 1 място, твърди Trafficnews. Според друг източник СДС са искали 6 места в листата. След това лидерите на ГЕРБ – Бойко Борисов и на СДС –Емил Христов са продължили преговорите без да стигнат до конкретна договорка. Вчера бе подписано споразумението между двете партии за общо явяване на местните избори. От СДС са се надявали да получат и няколко районни кмета в София, но не са получили конкретно обещание.

Според ГЕРБ няма да има никакви квоти за седесари в общите листи.

„Дадено е правомощие на местните структури на двете партии да преговарят и да се разберат”, обясни запознат с преговорите. Според него, ако местните структури не се разберат може да няма общи листи. Подреждането на листите ще зависи от предложените кандидати. В страната ще зависи от електоралната сила по места на двете партии и сегашното им присъствие в общинските съвети. В някои градове, като Монтана, може всяка партия да си има различни кандидати и листи, обясниха от ГЕРБ.

Първата коалиция между СДС и ГЕРБ беше на изборите за европейски парламент, когато СДС получи 6-то (бившият председател на парламента Александър Йорданов) и последното 17-то място (Илия Лазаров – главен секретар на СДС). ГЕРБ успя да вкара 6 души в Европарламента и появата на Йорданов на толкова предно място предизвика недоволство в партията на Бойко Борисов. Тогава преговорите бяха водени от заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, който бе освободен от всичките си постове след скандала „апартаментгейт”.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Левски се похвали с още един национал, Робърта бе повикан в представителния тим на Кюрасао

Левски се похвали с още един национал, Робърта бе повикан в представителния тим на Кюрасао,,

Нападателят на Левски Найджъл Робърта получи повиквателна от националния отбор на Кюрасао.

Той беше повикан в разширен списък от 35 футболисти, но премина и през тази пресявка и ще е на линия за мачовете на родината на своя баща срещу Хаити на 8 и 11 септември от турнира Лига на нациите, зона КОНКАКАФ.

Найджъл Робърта е 20-ят футболист от ПФК „Левски“, който бе повикан да представлява националния отбор на страната си.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Ексклузивно! Труповете край Негован са ясни! (Шокиращи разкрития за сградата, в която са живели жертвите – Славена Вътова, Ирена Милянкова и др. са били там)

Ексклузивно! Труповете край Негован са ясни! (Шокиращи разкрития за сградата, в която са живели жертвите – Славена Вътова, Ирена Милянкова и др. са били там)

Двата трупа, намерени край Негован, чиито тела бяха разчленени в бидони в язовир, са на мъж и жена, живели в кв. „Иван Вазов“, бул. „Витоша“ № 182. Сградата, в която са живели обаче, има любопитна биография.

 

Както по-рано стана ясно – трупът на мъжа е идентифициран – на Йордан Атанасов – треньор по бокс, известно име от миналото в спортните ни среди.

 

Сигурни наши източници твърдят, че там живее известният охранител на един от най-видните бизнесмени в страната към настоящия момент, собственик на най-големия български футболен отбор – Вальо Бореца.

 

Оказва се, че в същата тази сграда апартамент има и Росен Чолов – криминално проявеният бивш съпруг на Ирена Милянкова. Самата актриса е живяла там повече от 10 години.

 

Най-интересното обаче е, че в същата въпросна сграда са се подвизавали Славена Вътова и Росица Иванова. Те са използвали специален апартамент, в който са раздавали секс услуги на платежоспособни господа.

 

В сградата има и апартамент, в който известни наркодилъри продават наркотици.

 

Ще продължаваме да следим случая. Оставяме ви с ексклузивни кадри от въпросната сграда.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Разрешение за строеж № 37/27.08.2019 год.

Разрешение за строеж № 37/27.08.2019 год.С Ъ О Б Щ Е Н И Е

На основание чл.149, ал.1 от ЗУТ Община Червен бряг съобщава, че има издадено Разрешение за строеж № 37/27.08.2019 год. от Главния архитект на общината за обект: 

 „Търговски обект/Магазин за хранителни стоки“ с РЗП 176.17 м2, находящ се в ПИ 1794 от УПИ V, кв. 83 по плана на гр. Койнаре, община Червен бряг с административен адрес ул. „Милчо Стефанов“ № 49, строеж от V (пета) категория, съгласно чл.137, ал.1, т.5, буква „в“ от ЗУТ и чл.10, ал. 3 от изменената Наредба №1 от 2003 г. за номенклатурата на видовете строежи.

Възложител: Таня Петрославова Гаджинска 

Настоящето Разрешение за строеж подлежи на обжалване пред Административен съд-Плевен в 14-дневен срок от съобщаването.

Арх. Пламена Агалова

Главен архитект община Червен бряг

Дата на обявяване: 28.08.2019 год.
Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico