Daily Archives: октомври 9, 2019

До Коледа газифицират първото село в Източна България

До Коледа газифицират първото село в Източна БългарияОт „Овергаз“ са започнали изграждането на близо 8 километра газопровод в ямболското село Кабиле, съобщиха от пресцентъра на компанията. Плановете на енергийния холдинг са до Коледа това да е първото село с природен газ в Източна България. Новата газоразпределителна мрежа ще достигне до 200 клиенти. До момента 100 домакинства от общо 370 са изявили желание да бъдат газифицирани. Стопанските клиенти в района също са проявили интерес да заменят неефективните горива, които използват с природен газ. И обществените сгради ще се възползват от предимствата на синьото гориво. Детската градина и ясла в селото ще бъде газифицирана, а след тях от общината планират да заделят средства за кметството, читалището и центъра за изкуства в Кабиле.

Според изчисленията газификацията в селото ще намали с 53 тона годишно фините прахови частици и други вредни за здравето вещества във въздуха. Семействата ще намалят разходите си за отопление, готвене и топла вода, като заменят електричеството с газ. Бизнесът в района също ще реализира икономии, ако предпочете синьото гориво пред мазута и нафтата.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Когато асистенцията е по-красива от попадението

Когато асистенцията е по-красива от попадението,,

програма

   <fieldset></fieldset>

     Няма мачове на живо.
   <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>

Тихомир от Фермата крие кошмарно детство (Губи майка си като малък, бавачка го малтретира, пълни устата му със сено и още)

Тихомир от Фермата крие кошмарно детство (Губи майка си като малък, бавачка го малтретира, пълни устата му със сено и още)

Тихомир Рангелов, който отпадна от Фермата след зрелищен дуел със Сами Хоссни, крие тежко детство, разбра HotArena.Майка му умира, когато е много малък, а баща му го оставял на грижите на бавачки, тъй като пътувал много и нямал възможност да се грижи за него. Една от тези жени обаче го подлагала на нечовешки тормоз. 

„Бях на 7-8 години, тя ме малтретираше и физически, и психически. Затваряше ме на тъмно, докато умирах от страх. Тъпчеше сено в устата ми, за да мълча. Много неща правеше, повечето от които съм забравил. Буквално имам бели петна в съзнанието си“, с болка се връща назад Тихомир, който не крие своята хомосексуалност. 

Дълго време той не споделял с баща си за тормоза, на който е подложен. И когато човекът научил, уволнил незабавно бавачката и поверил Тихомир на грижите на баба му и дядо му. Културистът не обвинява баща си, че не го е гледал, тъй като точно тогава откривал фирма и трябвало да развива бизнеса си. 

По време на тормоза Тишо намирал утеха във филмите. Това било единственото спасение, което имал. С времето киното се превърнало в негово хоби и той дори вече има участия в няколко филма. Мечтата му е именно да се реализира в този бранш. 

Сега се занимава с културизъм и дори е балкански шампион, макар да е вегетарианец. Въпреки типично мъжката си визия, той си пада само по мъже и не го крие. От осем години Тихомир има връзка с влогъра Стамбини. „Нашата любов е една на милион. И след осем години се обичаме все така силно, държим един на друг, помагаме си, подкрепяме се. Тръпката я има“, категоричен е риалити героят, който се е случвало да бъде привлчене и от жени, но никога не е стигал до крайности с тях и не се е изкушавал да потърси партньор от другия пол. 

Двамата със Стамбини не изключват възможността да се омъжат официално в чужбина. „Отдавна мислим за сватба. Все се надяваме, че ще приемат такъв закон у нас, но не е ясно дали ще стане“, обяснява Тихомир, предава Галерия. 

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Съобщение относно заповед №РД-29-05 от 04.10.2019 година на Областния управител на област Плевен за връщане за ново обсъждане решение №1410/26.09.2019 г. на Общински съвет Червен бряг.

Съобщение относно заповед №РД-29-05 от 04.10.2019 година на Областния управител на област Плевен за връщане за ново обсъждане решение №1410/26.09.2019 г. на Общински съвет Червен бряг.СЪОБЩЕНИЕ

Общински съвет Червен бряг уведомява, че със заповед № РД-29-05 от 04.10.2019 година, Областния управител на област Плевен връща за ново обсъждане решение №1410/26.09.2019 г. на Общински съвет Червен бряг.

Заповедта  на Областен управител №РД-29-05 от 04.10.2019 година е публикувана на интернет страницата на община Червен бряг-Общински съвет-Други документи.

ПЕТЬО КОСТОВ

Председател на Общински

съвет- Червен бряг
Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico