Daily Archives: ноември 5, 2019

Забраниха на лидера на „БОЕЦ“ да пътува в чужбина

Забраниха на лидера на „БОЕЦ“ да пътува в чужбинаЗабрана да пътува в чужбина е получил лидерът на гражданско движение „БОЕЦ“ Георги Георгиев. Това се случва дни преди той да стане донор за животоспасяваща бъбречна операция във Франция на съпругата си. В емоционална публикация в социалната мрежа Фейсбук той описа случая.

„Дадох ти дума, Мариелка! Дума за живот. Ти само се дръж и не губи вяра“, пише Георгиев.

„Тя е болна от ХБН в терминален стадий и от три години се борим с болестта, като не сме спирали нито за миг и другата битка, срещу мафията и злото, което ни убива. Повече от една година се борим за трансплантация в чужбина, аз съм донора и накрая успяхме. Намерихме клиника в Гренобъл, Франция, която се реши да извърши изследванията и операцията“, пише лидерът на гражданското сдружение, участвало дейно в протестите срещу назначаването на Иван Гешев за главен прокурор.

„Вчера ми връчиха 59-ата призовка само за тази година, пише лидерът на движението. Прокуратурата заличи моя адвокат и без мое знание ми назначи служебен адвокат“, споделя още Георгиев.

„Знам, че не можете да ме разберете. Дори не можете да си го представите. Защото не познавам други, които да са минали през това по този начин. Всеки ден призовки, разпити, запори, ревизии, удари, заплахи. Дори по 4 призовки на ден. Всеки ден“, пише още той.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Мане разкри мотивиращите думи на Клоп преди реванша срещу Барселона

Мане разкри мотивиращите думи на Клоп преди реванша срещу Барселона,,

Отборът на Ливърпул постигна един от най-великите обрати в историята на футбола в миналогодишното издание на Шампионската лига. 

Играчите на Юрген Клоп загубиха от Барселона с 0:3 на „Камп Ноу“, но успяха да спечелят реванша с 4:0 и да се класират за финала, който спечелиха и вдигнаха трофея. 

„Клоп ни изненадва понякога. Това се случи и миналият сезон преди реванша срещу Барселона от Шампионската лига“, коментира Мане. 

„Той дойде и ни каза, че има добри новини, че Барселона е отбор, който играе футбол, а ние обичаме тези отбори.“ 

„Той ни каза, че ние ще стигнем финала и това определено свали напрежението.“ 

„Тайната на Клоп е, че той е като баща на тима. Ние го обичаме и се страхуваме от него като от баща. Той имаше голямо влияние върху живота ми, не само във футбола.“ 

„Клоп е страхотен човек и аз, както и всички останали, му се доверяваме сляпо за всичко“, каза още Мане.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Невяна Владинова чете при всяка възможност (Дори и докато тренира)

Невяна Владинова чете при всяка възможност (Дори и докато тренира)

Красивата ни гимнастичка Невяна Владинова не пропуска да чете, дори и в залата, на шпагат, видя HotArena.„Не забравяйте книгата! Когато и където можете, отваряйте я! Само това ще ви събуди от духовния и физически сън“, зове грацията.

Владинова дебютира на летните олимпийски игри в Рио де Жанейро като единствената представителка на България в индивидуалната надпревара в художествената гимнастика. 

Там тя се класира сред първите 10 за финала, а след това завоюва и седмо място, пише България днес.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Емблематично дърво падна в София

Емблематично дърво падна в СофияЗаради бурния вятър в София вчера падна една от двете стари върби пред църквата „Свети Седмочисленици“. Инцидентът се случи в момент, в който в градинката имаше много хора, за щастие няма пострадали.

Директорът на Дирекция „Зелена система“ към Столичната община Димитър Данчев заяви в Сутрешния блок на БНТ, че основната причина дървото да падне е силният вятър вчера. Дървото е поддало в най-слабата си част. Екип на място е установил, че в сърцевината се е наблюдавало гниене, което е характерно за върбите.

Димитър Данчев: Дърветата сме ги кастрили както и след ремонта на градинката, така и преди това, през годините – многократно. Непрестанно следим състоянието както на тези две дървета, така и на всички дървета на територията на града.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Вратар с брутално влизане в бразилската Серия А

Вратар с брутално влизане в бразилската Серия А,, програма

   <fieldset></fieldset>

     <table readability="2"><tr readability="2"><td>
      Ботев Враца       </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2019/11/botev_Vt.png" alt="Ботев Враца"></td>
      <td>
      12:30  
     </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2019/11/vitosha.png" alt="<Витоша Бистрица"></td>
     <td>
      Витоша Бистрица       </td>
    </tr><tr readability="2"><td>
      Славия       </td>
     <td>
      <img src="http://static.football24.bg/cache/30x30/assets/A_%D0%93%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0_2017_2018/%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%8F.jpg" alt="Славия"></td>
      <td>
      15:00  
     </td>
     <td>
      <img src="http://static.football24.bg/cache/30x30/assets/B-GRUPA-2014-2015/%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%BE.jpg" alt="<Локомотив Пловдив"></td>
     <td>
      Локомотив Пловдив       </td>
    </tr><tr><td>
      Черно море       </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2019/11/chernomore.png" alt="Черно море"></td>
      <td>
      17:30  
     </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2019/11/104.png" alt="<ЦСКА"></td>
     <td>
      ЦСКА       </td>
    </tr></table><strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>