Daily Archives: февруари 21, 2020

Община Червен бряг прие бюджета. Кметът: Оттук нататък – прозрачност и ефективно управление!

Община Червен бряг прие бюджета. Кметът: Оттук нататък – прозрачност и ефективно управление!Община Червен бряг прие бюджета за 2020 година. Той е в размер на 22 632 474 лева.
При изготвянето му е взето предвид тежкото наследство, оставено от предишното ръководство и задълженията, които трябва да се погасяват.


„Философията на бюджет 2020 е финансова стабилност. Поемаме тежестите от 2019 година и привеждаме финансите на общината в оптимален вариант“, заяви кметът Цветан Костадинов.
Той е категоричен, че оттук нататък парите на хората ще се управляват прозрачно и ефективно. „Докато аз съм кмет, това мога да го гарантирам“, добави Костадинов.
„Ще работя за това Община Червен бряг да стане по-добро място за живот. С качествено образование, здравеопазване и развита инфраструктура“, каза още Цветан Костадинов. Това информират от Пресцентъра на общината.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Бързи съвети по кредитно управление – Cashcredit.bg

Бързи съвети по кредитно управление – Cashcredit.bgcashcredit siteНай-важното преди да изпратим данните ни за разглеждане за бърз заем е да пресметнем всички такси, комисионни и месечни вноски. След това да добавим обичайните си разходи и преценим дали доходите ни ще са достатъчни, за да ги покрият и да останем финансово стабилни, а да не се стига до неплатежоспособност. Ако имаме бърз заем и достатъчни средства е препоръчително да погасяваме вноските си навреме, това ще ни постави в графата добър платец и ще вдигне кредитния ни рейтинг, което в бъдеще ще ни донесе по-добри условия за следващо теглене на бързи пари – какви са те може да разгледате тук – бързи кредити в София.
Как да взема бърз кредит
Бърз кредит от cashcredit.bg може да вземем онлайн, чрез viber или facebook, на телефон или в някой от офисите. Нужно е:
     • регистрация в онлайн платформата и влизане в профила;
      разгледайте предложенията – постоянно съществуват различни промоции, и в зависимост лоялността на клиента има различни условия;
      избирате сумата и срока, за който ще я върнете – калкулира се точната месечна вноска;
      попълвате личните си данни – прикачете копие или снимка на личната карта;
описвате как желаете да получите парите си – в офис или по банков път за кредитна линия или кеш на ден;
      потвърждавате условията за бързия кредит.
Кой може да се възползва от услугата
Бърз кредит може да вземе всеки един човек с българско гражданство, който е навършил пълнолетие, има постоянни доходи, които са достатъчни да покрият месечната вноска и валидна лична карта. Имат чисто досие и нямат лошо кредитно минало, ако имат друг бърз кредит да е изплатен поне 70% от него. Всички хора, които имат нужда и отговарят на горните условия може да кандидатстват, без значение, за какво ще се използва – покриване на сметки, ремонти, празници и подаръци или стартиране на малък бизнес. Може да вземат и ипотечен заем, пари до заплата или кеш на ден, различни суми и периоди за всякакви нужди.
Как cashcredit.bg ни помага
      спестява време -чрез онлайн кандидатстването и бързото връщане на отговор дали сме одобрени или не. Ако получим одобрение получаваме парите си в банковата си сметка на момента или отиваме в офис и си ги получаваме в кеш. Cashcredit.bg не ни натоварва с много документи, нужна е само лична карта;
      спестява пари – няма такса за кандидатстване и работят без агенти;
информира ни – cashcredit.bg имат прозрачни условия, всичко е ясно и точно в момента на теглене на заема, а за всякакви въпроси можем да се обърнем към чат, имейл, офис или телефон, от където ще получим отговор от млади и информирани хора.

Powered by WPeMatico

Караянчева и председателят на Комисията по хазарта се изсмяли на сексуален тормоз (ВИДЕО)

Караянчева и председателят на Комисията по хазарта се изсмяли на сексуален тормоз (ВИДЕО)Тормоз на работното място. Това е тема от предаването „Студио Хъ“ по телевизия „Седем осми“, с която ще Ви запознаем днес. Гост на предаването е Албена Белянова. Последно е работила в Агенцията за държавна финансова инспекция, над 20 г. работи в държавни институции. Става жертва на сексуален тормоз на работното място. Унижения, преследване, натиск над семейството. Албена е майка е на две деца, за които се грижи сама. Казва, че най-страшен е психологическият тормоз. Насилникът е Георги Начев, настоящ шеф на АДФИ. Обърнала се е към инспектората към Министерството на финансите, откъдето я препращат към Георги Йорданов, тогава шеф на кабинета на финансовия министър и настоящ председател на Комисията по хазарта. Когато Албена го сезира, че ѝ е обяснено, че сексът върви със заеманата от нея длъжност, му става смешно. Месеци по-късно им става смешно и на г-жа Цвета Караянчева, и на бившия зам.-министър на вътрешните работи, при среща в Парламента. Албена обяснява, че е сезирала кого ли не в държавата. Никой не е направил дори проверка. Заведени от нея са две дела. При едното дело, малко преди решаването му, е уволнена съдийката. Другото дело, с всякакви процесуални хватки, е насрочено чак за края на годината.

„Унижение, тормоз, това е предадено във всяка сфера. Видяхте Министерски съвет от онзи ден и отношението на Бойко Борисов към шефа на АПИ“, казва Албена.

Целия разговор можете да видите от 17-ата минута на видеото.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Топ 10 на най-гледаните голове в YouTube

Топ 10 на най-гледаните голове в YouTube,,

Вижте 10-те най-гледани попадения в YouTube: 

  1. Серхио Агуеро срещу КПР (2012) – 2,2 млн. гледания

[embedded content]

  1. Зинедин Зидан срещу Байер Леверкузен (2002) – 3,3 млн. 

[embedded content]

  1. Уейн Рууни срещу Ман Сити (2011) – 3,8 млн. 

[embedded content]

  1. Лео Меси срещу Байерн Мюнйен (2015) – 4,8 млн. 

[embedded content]

  1. Златан Ибрахимович срещу Англия (2012) – 7,5 млн. 

[embedded content]

  1. Лео Меси срещу Хетафе (2007) – 8,5 млн. 

[embedded content]

  1. Диего Марадона срещу Англия (1986) – 9,1 млн. 

[embedded content]

  1. Дейвид Бекъм срещу Гърция (2001) – 15,1 млн. 

[embedded content]

  1. Роберто Карлош срещу Франция (1997) – 24,5 млн. 

[embedded content]

[embedded content]

  1. Лео Меси срещу Реал Мадрид (2017) – 40 млн. 

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

УНИКАЛНИ СНИМКИ! Ето го палата на Бойко в Барселона отвътре! (+Скандални подробности)

УНИКАЛНИ СНИМКИ! Ето го палата на Бойко в Барселона отвътре! (+Скандални подробности)

Уникални снимки от прословутия палат на Бойко Борисов в Барселона публикува сайта Narod.bg. На фотосите се вижда огромните дувари на имота отвън, както и самият автомобил на Борислава Йовчева – манекенката, сочена за любовница на премиера.

 

В един от закритите гаражи има детски играчки, мини акумулаторна кола и момичешко колело – вещи на дъщерята на Йовчева Никол, за която се подозира, че е дете на Борисов.

 

Днес премиерът отново се наложи да се обяснява за въпросния имот, но доста се обърна в обясненията си.

 

Повече по темата, както и уникалните снимки вижте ТУК.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico