Daily Archives: юни 1, 2020

Забранено е брането на липов цвят в община Червен бряг

Забранено е брането на липов цвят в община Червен бряг

Забрана за бране на липов цвят от общински площи е факт от днес на територията на община Червен бряг. Това става ясно от заповед на кмета д-р Цветан Констадинов. В нея се посочва, че брането на липов цвят от насаждения и единични дървета в паркове, зелените площи, вътрешнокварталните градинки, междублоковите пространства, сервитути на пътните артерии, алеите и други площи общинска собственост на територията на община Червен бряг.

Забранява се чупенето, кастренето, изсичането и увреждането на липови дървета на територията на община Червен бряг, както и събирането и използването за търговия на падналия липов цвят и цветен прашец от прилежащите площи (тротоари, улици и др.).

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Освободиха Красимир Живков от поста зам.-министър

Освободиха Красимир Живков от поста зам.-министърСъс заповед на министър-председателя Бойко Борисов от длъжността заместник-министър на околната среда и водите е освободен Красимир Живков. На поста е назначена Славея Стоянова.

Славея Стоянова е магистър на биологичните науки в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

От 2015 г. до момента Стоянова заема длъжността директор на дирекция „Управление на отпадъците и опазване на почвите“ в Министерството на околната среда и водите. Преди това е била главен експерт в същата дирекция.

Съдът остави в ареста петима от задържаните за аферата с боклука, сред които и зам.-министърът на екологията Красимир Живков.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Топ 10 на най-добрите спасявания на Давид де Хеа във Висшата лига

Топ 10 на най-добрите спасявания на Давид де Хеа във Висшата лига,, програма

   <fieldset></fieldset>

     <table><tr><td>
      Кьолн       </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2020/06/koln-1.png" alt="Кьолн"></td>
      <td>
      21:30  
     </td>
     <td>
      <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2020/06/FC_Red_Bull_Salzburg_logo.svg_-1.png" alt="<РБ (Лайпциг)"></td>
     <td>
      РБ (Лайпциг)       </td>
    </tr></table><strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>

Ето я бременната Биляна Лазарова (Певицата и модел показа наедряло коремче)

Ето я бременната Биляна Лазарова (Певицата и модел показа наедряло коремче)

Певицата и модел Биляна Лазарова показа наедряло коремче в Инстаграм, видя HotArena.Бременната изпълнителка изненада феновете си още с професионално заснети кадри, на които позира гола от кръста нагоре, разкривайки красивите извивки след промяната. Тя сама разкри, че очаква дете през февруари. Тя е едва на 19 години и именно възрастта й се превърна в причина част от последователите да не спестят своята изненада след обявяването на щастливата вест. 

Други пък я подкрепиха, споделяйки, че радостта застига хората в точния момент, пише Телеграф. 

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Възстановява се делничното разписание на тролейбусния транспорт

Възстановява се делничното разписание на тролейбусния транспортtrolej Pleven stikerДа бъде възстановено от 1 юни, понеделник, делничното разписание на движение на тролейбусния транспорт в Плевен решиха общинските съветници на последното редовно заседание на Общинския съвет. Със свое решение от 19.03.2020 г. съветниците гласуваха тролейбусният транспорт в делничните дни да се движи в часовете, разписани за почивните дни. От днес тролейбусни линии № 1, № 31, № 33, № 44, № 5, № 6, № 7, № 8, № 9 и № 91 се връщат към делничното разписание.
По искане на превозвачите беше удължен до 30 юни 2020 г. срокът на промяната в маршрутните разписания и на част от автобусните линии от общинската транспортна схема, по които превозвачите редуцираха курсовете си. Временните промени в Общинската транспортна схема са по автобусните линии Плевен – Бохот, Плевен – Буковлък, Плевен – Върбица, Плевен – Гривица, Плевен – Славяново, Плевен – Пелишат, Плевен – Къшин и по градските автобусни линии № 9, № 12 и № 84.  

Powered by WPeMatico