Daily Archives: юни 4, 2020

Трудно е да се обясни това подаване на Роналдиньо

Трудно е да се обясни това подаване на Роналдиньо,,

програма

   <fieldset></fieldset>

     Няма мачове на живо.
   <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>

Аделина Радева прибира 10 бона заплата в БНТ

Аделина Радева прибира 10 бона заплата в БНТ

В рамките на един уикенд Аделина Радева напусна сутрешния блок на Нова телевизия и се върна на старото си работно място – БНТ, узна HotArena. Бившата екранна партньорка на Виктор Николаев сама призна, че е получила изключително добро предложение, на което не е могла да откаже.

Според запознати ставало дума не само за по-висока заплата, но и за ново предаване, което Радева щяла да стартира от есента в националната телевизия. Мълвата гласи, че в Нова тв тя се разписвала срещу 8 хиляди лева месечно, а в БНТ щяла да получава по-високо с 2 хиляди лева възнаграждение. До есента, когато щяла да стартира новия си проект, Ади ще води публицистичното „Още от денят“.

Тя признава, че е останала в отлични отношения с колегите си от Нова тв, като по време на последния си ефир през миналия петък едва скри сълзите в очите си. С мокър поглед и огромен букет с рози я изпрати и Виктор Николаев, който хвърли сантименталното признание, че е идвал с желание на работа в последните 2 години и половина благодарение на Аделина. На нейно място вече е младата репортерка Лора Инджова, пише Ретро.
 

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Треньор напусна Локо (ГО)

Треньор напусна Локо (ГО),,

Треньорът на вратарите Биян Саид вече не е част от спортно-техническия щаб на железничарите, след като договорът му не бе подновен. В Локомотив Саид изкара две години, като преди това работи на същата позиция в Оборище Панагюрище и ДЮШ на Локомотив Пловдив.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

100 Кила в ужас от матурите

100 Кила в ужас от матурите

Истински стрес преживява 100 Кила през последните дни, узна HotArena.Най-известният рап изпълнител у нас е отделил месеци, за да се подготви за матурите тази година. Тази по български език се проведе на 1 юни, а вчера Килата се яви и на матура по английски. Явор, както е истинското му име, споделя, че не може да си намери място, докато не види положителните оценки от изпитите си.

Якото зубрене на рапъра съвпадна и със завръщането му на клубната сцена. Изпълнителят подновява с желание и хъс участията си из страната. Първото от тях е в родната му Вврна, където компания на сцената ще му прави талантливата му близка приятелка Маги Джанаварова. 100 Кила признал, че лятото му ще е по-мрачно, ако не се е справил с изпитите. 

Целият юни се очертава тежък за певеца, но той е доволен от себе си. Преди две години амбицията да промени живота си го накара да се върне на ученическата скамейка, след като преди години изкласил едва до 10 клас, за да работи и издържа брат си. Всичко това е минало за Явор и той дори обмисля да продължи образованието си в НБУ през есента, пише България днес.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

“Булгаргаз“ изпрати споразуменията за възстановяване на сумите за природен газ

“Булгаргаз“ изпрати споразуменията за възстановяване на сумите за природен газ„Булгаргаз“ е изпратила на своите клиенти проекти на споразумения, съдържащи изчислените суми за възстановяване по Договорите за доставка на природен газ за периода от август миналата до март тази година, съобщи БНР.

От газовата ни компания съобщават, че са готови да възстановят парите на своите клиенти, веднага след сключването на споразуменията, без да се изчаква изтичането на 14-дневния законоустановен срок.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico