Daily Archives: юни 7, 2020

Асоциация подкрепя отнемането на автомобила на пияни шофьори

Асоциация подкрепя отнемането на автомобила на пияни шофьориПредседателят на Асоциацията на пострадалите при катастрофи Владимир Тодоров предлага автомобилът на водач, който шофира след употреба на алкохол или наркотични вещества, да се отнема. В интервю за „Хоризонт“ Тодоров обясни, че такава мярка ще има по-добър ефект отколкото учеличение на паричната санкция при подобни нарушения.

Тодоров сигнализира и за сериозни корупционни практики при преминаването на психо тестовете за получаване на шофьорска книжка. Цялото интервю с експерта може да чуете в предаването „Хора, пътища, автомобили“, което започва след новините.

По-рано такава мярка предложи и главният прокурор Иван Гешев.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Вече и официално: Иво Тренчев пое Септември (Симитли)

Вече и официално: Иво Тренчев пое Септември (Симитли),,

Иво Тренчев е новият старши треньор на футболния клуб Септември (Симитли).

Специалистът ще започне работа от 8 юни (понеделник), когато футболистите възобновяват тренировки.

За последно Тренчев бе начело на Пирин (Благоевград).

В щаба влиза и Антон Иванов, който също не е за първи път на работа в Септември (Симитли).

Той ще бъде кондиционен треньор.

Ръководството се надява скоро да получи покана за Втора лига.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Ново 20: Брадърът Дидо Делчев, обвинен за държавен преврат в Дубай и издирван от Интерпол, гледа на карти в интернет!

Ново 20: Брадърът Дидо Делчев, обвинен за държавен преврат в Дубай и издирван от Интерпол, гледа на карти в интернет!

  <br><div>
    <a href="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2020/06/novo-20-bradarat-dido-delchev-obvinen-za-darjaven-prevrat-v-dubai-i-izdirvan-ot-interpol-gleda-na-karti-v-internet-1.jpg">
        <img alt="Ново 20: Брадърът Дидо Делчев, обвинен за държавен преврат в Дубай и издирван от Интерпол, гледа на карти в интернет!" width="730" src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2020/06/novo-20-bradarat-dido-delchev-obvinen-za-darjaven-prevrat-v-dubai-i-izdirvan-ot-interpol-gleda-na-karti-v-internet-1.jpg">
    </a>
</div>    

<div>


  <div>
    <img src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2020/06/viewed-1.gif">
    172   </div>

  <div>
    <img height="15" src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2020/06/calendar-1.gif">
    07 Юни 2020, 17:00   </div>

  <div itemtype="http://schema.org/AggregateRating">


    <div type="full" action="like" rel="60518">
      <div>
        Харесай


        <!-- /stat-cnt -->
      </div><!-- /tab-tr -->
    </div>
  </div>


  <div>
    <em><strong><span>Даниел Делчев, популярен с участието си в петото издание на „Биг  брадар”, се преквалифицира от строител на... врачка. Лежалият в дубайски затвор по обвинения за държавен преврат левент, когото Интерпол издирваше в продължение на 6 месеца, ясновидства онлайн. Мераклиите да „нагазят” в бъдещето му задават въпроси, написани като коментар на създадената от него страница – „Бялото братство”. </span></strong></em><span>Делчев тегли карта и започва да прави коментари. Често пъти допълнително описва значението на символите и праща информацията на месиндъжра на вълнуващите се от определена тема.  </span><span>Брадърът дава всякакви съвети – от това как бездетна майка може да зачене до решаването на определен любовен проблем. Българи от цял свят го засипват с различни въпроси, най-вече свързаните с магия, работа и здраве. Дидо констатирал, че всеки втори у нас имал магия. Злобата карала хората да се мразят и да си нанасят жестоки удари под кръста<strong>. Жените се  скъсвали да поръчват любовни магии,</strong> защото искали да се доберат до определен мъж или да разбият семейството му, за да го вържат в своя полза. </span><span>Ако любовната магия не се хванела навреме от специалист, това можело да доведе до тежки болести. Бързите абрикадабри предизвиквали внезапна смърт, а по-бавните - туморни образования. </span><span><strong>На 31 май Дидо отчел рекорден брой гледания – 210 000.</strong> Били му зададени над 2000 въпроса. За да няма обидени, отговарял на всички кратко, но по същество. Клиентите му били доволни и се увеличавали, защото пари за прогнозите не вземал. </span><br><span>След излизането си от дубайски затвор, Дидо организира строителна бригада, с която извършваше ремонт по софийските улици. После реши да замине за Варна, където отвори Център за красота и здраве. Малката фирма му давала възможност да живее без финансови притеснения. Картите били негово старо хоби, което той решил да практикува всекидневно, защото врачуването засилило интуицията му, пише "Уикенд". </span><br>    </div>

          <br><div>Сподели</p></div></div>        

      <div>
        <a href="https://hotarena.net/sent-article">
            <img alt="sent-news" src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2020/06/sent-news-1.gif">
        </a> 
      </div>

      <br><p><strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>

Заболелите в новото огнище на COVID-19 се увеличават

Заболелите в новото огнище на COVID-19 се увеличаватЗа нови 22 случая на заразени с коронавирус в област Пазарджик, до неделя сутринта, съобщиха от местното РЗИ.

19 от тях са в Сърница, където е новото огнище на заразата в региона. С положителни проби в родопския град са 15 жени и 4 мъже на възраст от 22 до 57 години. Всички те са в добро състояние и са поставени под домашна карантина и наблюдение за 28 дни. Така общо заразените в Сърница стават 33. Освен това са регистрирани и три нови случая на заразени с коронавирус в община Пазарджик.

С положителна проба за COVID-19 е 11-годишно дете от областния град. То е в добро състояние и е поставено под домашна карантина. Заразени са и две жени от пазарджишкото село Дебращица – на 35 и 79 години. По -възрастната от тях е приета в инфекциозното отделение на областната болница, а по-младата е в домашна изолация.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Уесли Снайдер: Можех да бъда като Меси и Роналдо, но….

Уесли Снайдер: Можех да бъда като Меси и Роналдо, но….,,

Бившият футболист на Реал Мадрид и Интер Уесли Снайдер разкри, че той е можел да стигне нивото на Меси и Роналдо, но просто не го е искал. 

„Можех да бъда като Меси или Роналдо, но просто не го чувствах. Аз се наслаждавах на живота. На вечеря пиех по едно питие и това бяха детайлите, които направиха разликата.“ 

„Лео и Кристиано са различни. Те са направили много жертви. Въпреки това моята кариера беше страхотна“, коментира Снайдер. 

Снайдер е печелил първенствата на Нидерландия, Испания, Италия и Турция съответно с отборите на Аякс, Реал Мадрид, Интер и Галатасарай. С „нерадзурите“ печели и Шампионската лига. 

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico