Daily Archives: юни 10, 2020

Затварят шуменско село заради ръст на заразени с COVID-19

Затварят шуменско село заради ръст на заразени с COVID-19Село Изгрев, община Венец, ще бъде под карантина в рамките на 14 дни. Решението е било взето днес на заседание на Областния кризисен щаб в Шумен.

Причината за крайната мярка са 12-те случая на COVID-19 от последните дни.

На входовете на селото ще бъдат изградени полицейски КПП-та и ще се забрани влизането и излизането от Изгрев.

Ще се допускат изключения само по необходимост, като например ходенето на работа в друго населено място. От утре здравните власти започват масово тестване на населението, съобщава БНР.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Веско Великов пред F24: Близо сме до два сериозни трансферни удара, ако всичко е наред ще изненадаме много хора със селекцията

Веско Великов пред F24: Близо сме до два сериозни трансферни удара, ако всичко е наред ще изненадаме много хора със селекцията,,

Кариана (Ерден) се раздели с общо четирима футболисти към днешна дата.

Ангел Бастунов премина в ЦСКА 1948, като в касата на клуба ще влезе финансова компенсация, а Ивелин Илиев и Реджеб Халил преминаха съответно в Монтана и Миньор (Перник).

Симеон Русев първи от всичките се раздели с клуба и също ще продължи кариерата си на друго място.

„Вижда се, че отборът ни се развива, а показателното за това нещо е, че наши футболисти преминават в доста сериозни отбори. Искам да благодаря на момчетата за техния принос за тима и доброто ни представяне до момента“, коментира Великов пред F24.

„През новия сезон ще бъдем още по-солидни. Вярвам в това нещо. Бяхме само на точка от петия в класирането и можехме да завършим доста по-нагоре, ако не беше прекъсването“.

„Ако всичко е наред при нас ще дойдат двама футболисти от елита, ще ви изненадаме със селекцията, бъдете сигурни. Очакваме и футболист от Левски. Не искам да назовавам имена обаче, докато нещата не се получат“. 

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Нора Недкова омая ресторантьор

Нора Недкова омая ресторантьор

Плеймейтката Нора Недкова най-накрая призна, че е открила мъжа на живота си и е много влюбена в приятеля си, узна HotArena.Тя не крие, че силно се надява той да й предложи брак и двамата да минат под венчило. Моделката обаче отказва да разкрие името му, тъй като не е публична личност и страни от светлините на прожекторите. 

Той е с няколко години по-голям от нея и е българин, за разлика от предишното й гадже, който беше турчин. Говори се, че мъжът е ресторантьор и може да задоволи всичките й прищевки, пише Галерия. 

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Глутница бездомни кучета тероризира столичен квартал (ВИДЕО)

Глутница бездомни кучета тероризира столичен квартал (ВИДЕО)Глутница бездомни кучета тормози блок 496 в столичния квартал ”Младост”, като местните описаха положението пред Нова ТВ като картина, извадена от филм за Дивия запад.

Животните нападат минувачи и коли, а нощният вой и лай на песовете не дават на хората да спят нормално. Затова те настояват за спешна акция на екипи на „Екоравновесие“.

Жителка на блок 496 разказа, че районът е станал територия на многобройна глутница, която става все по-агресивна към хората. От ноември са изпратени няколко сигнала до „Екоравновесие“, до този момент са заловени две-три животни, отчита тя пред Нова ТВ.

Акцията е започнала от вчера, от „Екоравновесие“ признават, че сигналите са отдавна.

„Опитахме с  традиционните методи да заловим животните, което не даде резултат. Прибегнали сме към други мерки. До момента сме заловили 4 кучета. Акцията ще продължи докато всички животни бъдат заловени”, обясни Веселин Асенов от „Екоравновесие”.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Головете на Лео Меси срещу английските тимове

Головете на Лео Меси срещу английските тимове,,

програма

   <fieldset></fieldset>

     Няма мачове на живо.
   <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>