Daily Archives: юни 26, 2020

От РЗИ внесоха акта за глобата на Борисов

От РЗИ внесоха акта за глобата на БорисовРЗИ-Кюстендил е внесла днес акта за санкция от 300 лева на премиера Бойко Борисов за това, че при посещението си в Рилския манастир на 23 юни т.г. при влизането в храма на Рилската обител е бил без маска. Това съобщи за БНР шефът на инспекцията д-р Златко Величков.

Акт е издаден и на пиара на Министерски съвет Севделина Арнаудова.

До дни ще получат поименно актове и придружаващите премиера журналисти, репортери, фотографи и др., които също са били без маска в храма, казаха още от полицията в Рила.

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

ОФИЦИАЛНО: Славия продаде Филип Кръстев на Манчестър Сити, сделката е факт

ОФИЦИАЛНО: Славия продаде Филип Кръстев на Манчестър Сити, сделката е факт,,

Славия финализира трансфера на Филип Кръстев в Ломел, съобщиха от „Овча Купел“. 18-годишният талант може да се счита за играч на втородивизионния белгийски тим, който е сателит на Манчестър Сити.

„Филип Кръстев подписа договор с белгийския Ломел, който е собственост на Сити Футбол Груп – компанията-майка на английския Манчестър Сити. Младият халф ще остане при „белите“ до 31 декември 2020 година“, заявиха от Славия в своя официален сайт.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Влюбената Симона вече е висшистка! Певицата създава музикална школа за млади таланти (Снимки)

Влюбената Симона вече е висшистка! Певицата създава музикална школа за млади таланти (Снимки)

Младата певица Симона Загорова зарадва семейството и феновете си преди седмица, когато завърши висшето си образование в НБУ  с  отличен успех, видя HotArena.

Красавицата публикува снимки от дипломирането си в социалната мрежа, а кадрите веднага събраха хиляди лайкове. Самата Симона признава, че е безкрайно щастлива, че вече е приключила този етап от живота си. Дъщерята на Глория си пожелава оттук нататък  да следват само хубави песни, клипове и успешни проекти. Тя не изключи възможността да запише и второ висше.

„Винаги съм била в една по-строга школа вкъщи. Имах вечерен час, трябваше да имам добри оценки, а нашите бяха категорични, че трябва да завърша университет. Сега аз самата се замислям за второ висше образование –  пиар, музикален мениджър, а защо не и актьорско майсторство“, споделя Симона.

Веднага след като хващат дипломата в ръка, наследницата на фолк примата Глория и композитора Илия Загоров е готова да тръгне по нов път и  да сбъдне още една своя мечта- да създаде певческа школа за млади таланти.

„За мен това ще бъде огромно удоволствие –  да се грижа за тях, да ги разпявам и да им помогна да развият творческите заложби. Така че силно се надявам Simona Zagorova Music Academy скоро да бъде факт“, казва младата певица. „Ще се постарая да им покажа, че ако наистина имаш талант, никога не трябва да предаваш музиката и трябва да се развиваш професионално. Не всеки път всичко става от раз. Трябва търпение, но има ли желание и мотивация, всичко може да бъде постигнато. Сигурна съм, че с децата взаимно ще се научим на хубави неща“.

Връщайки лентата назад, чаровницата споделя, че и тя е била нетърпелива, но времето я е научило, че някои неща изискват да ги оставиш да се случат без да бързаш. Много неща тя научили от звездната си майка, която й дава най-ценните съвети. Симона е категорична, че да си дъщеря на Глория и Илия Загоров, е привилегия, но и отговорност.

В момента освен с любов към музиката и семейството, сърцето на Симона е пълно с обич към половинката й Дани.

“ Любов по време на карантина. Наистина беше неочаквано за мен, а смятам и за него. Познаваме се от година, но започнахме да си показваме симпатии в началото на тази година. Излизахме няколко пъти и точно когато всичко беше цветя и рози,  ни затвориха, обявиха извънредно положение. Така доста време се гледахме и си говорихме само по камера. Пандемията беше едно изпитание за нашата любов, която преминахме. Любовта ни стана още по-силна. Пожелавам си чувствата между нас винаги да са така силни и хубави, както сега. Винаги съм била позитивен човек. Каквото е писано да се случи ще стане. Аз ще дам всичко от себе си и в личен и в професионален план, пък да става каквото ще. Пожелавам си също да не губя ценните за мен хора и много скоро един самостоятелен концерт с бенд“, споделя младата звезда пред „Телеграф“.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Д-р Цветан Костадинов: Червен бряг е всеки един от нас! Честит празник!

Д-р Цветан Костадинов: Червен бряг е всеки един от нас! Честит празник!

Уважаеми съграждани,

За мен е удоволствие да ви поздравя по случай празника на Червен бряг – 26 юни!

На този ден преди 91 години Червен бряг е обявен за град с Указ № 402 на Цар Борис III и се вписва в редовете на българските градове, само 30 години след като е възникнал като гарово селище на централната железопътна линия София – Варна през 1899 година.

Един град, роден между бреговете на две реки, на кръстопътя между Дунавската равнина и Балкана.

Град, който носи богато наследство от събития и съдби и живее с пулса на нови предизвикателства.

Този град е такъв, каквито са хората в него – и предприемчивите ни предци, и ние днес – отговорни, горди, критични, самовзискателни!

Защото истинската ценност за един град са неговите жители!

И Червен бряг е всеки един от нас!

Тази година посрещаме и честваме празника необичайно, но във времето червенобрежани са доказали мъдростта и единността си. Вярвам, че именно здравите корени, несломимият дух и съвместните усилия на жителите на Червен бряг ще допринесат за благополучието му.

Тук е мястото да благодаря на всички, които са свързани с нашия град – жители и гости, партньори и представители на бизнеса, за подкрепата, която получаваме, за да вдъхваме заедно нова сила в родния ни край. Осъзнавам, че има много проблеми за решаване и грижа, която да положим за безработни и социално слаби, за инфраструктурата, за чистотата, за спокойствието и реда.

Длъжни сме и ви призовавам заедно да направим, каквото е по силите ни, за да съхраним и развием града, който е белязал съдбите ни! И да го завещаем на нашите деца, като сторим всичко възможно, за да поискат да останат тук, да се връщат тук или да си спомнят за Червен бряг – с любов и признателност!

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico

Внимание пчелари! Ще обработват срещу плевели площи с царевица в землището на Плевен

Внимание пчелари! Ще обработват срещу плевели площи с царевица в землището на ПлевенpcheliВ изпълнение на Наредба № 13 от 2016 г. за мерките за опазване на пчелите и пчелните семейства от отравяне и начините за провеждане на растителнозащитни, дезинфекционни и дезинсекционни дейности Община Плевен уведомява собствениците на пчелни семейства, че върху площи с царевица в землището на Плевен ще бъде извършено наземно третиранe срещу плевели. Дейностите ще се извършват от неделя, 28 юни до вторник, 30 юни 2020 година включително, от 8 до 22 часа в местностите Тръстара, Дедковец, Бъчвата, Къшински дол и Смильовец.
Третирането ще се извърши с препарат „Екип ОД”.
Собствениците на пчелини да предприемат мерки за опазване на пчелните семейства от отравяне, като по преценка обозначат мястото на пчелина с бял флаг.
За повече информация: телефон за връзка 0882/ 112 623.

Powered by WPeMatico