Daily Archives: октомври 21, 2020

Признание за малките художници от Школата по изобразително изкуство в Червен бряг

Признание за малките художници от Школата по изобразително изкуство в Червен бряг

2 ноември ще е неучебен ден и неприсъствен за учители и директори на училища. Това потвърди днес министърът на образованието Красимир Вълчев. Причината за един почивен понеделник повече в системата на образованието е честването на 1 ноември – Ден на нар …Let’s block ads! (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico

Разкриват допълнителни болнични легла за COVID-19

Разкриват допълнителни болнични легла за COVID-19Ще бъдат разкрити допълнителни болнични легла за пациенти с COVID-19. Това обяви здравният министър проф. Костадин Ангелов.

По думите му обаче за момента по-голям е проблемът с екипите на първа линия.

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico

Феновете на Ман Юнайтед са възхитени от изявите на младия бранител Аксел Туанзебе срещу ПСЖ + ВИДЕО

Феновете на Ман Юнайтед са възхитени от изявите на младия бранител Аксел Туанзебе срещу ПСЖ + ВИДЕО,,

Отборът на Ман Юнайтед се наложи над ПСЖ с резултат 2:1 в първи мач от груповата фаза на Шампионската лига. 

Защитата на “червените дяволи” трябваше да се справи с двама от най-опасните нападатели в света – Килиан Мбапе и Неймар. 

В стартовия състав на Юнайтед попадна 22-годишният Аксел Туанзебе, който игра в тройка заедно с Люк Шоу и Виктор Линдельоф. 

Туанзебе се представи на изключително ниво и на практика успя да се справи с един от най-бързите нападатели в света – Килиан Мбапе. 

Axel Tuanzebe’s game by numbers vs. PSG:

100% aerial duels won
92% pass accuracy
7 clearances
2 fouls
1 block

Excellent performance. ???????????? pic.twitter.com/eDdlKgGS8h
— Statman Dave (@StatmanDave) October 20, 2020

ВИЖТЕ ВИДЕО С НАЙ-ДОБРИТЕ МУ ИЗЯВИ: 

Que partida do Tuanzebe pqp. https://t.co/MD26R524rP

— Marcus ???? (@MarcussUnited) October 21, 2020

I dont even rate Man U but if Tuanzebe gets benched after this performence you lot gotta riot bmt because if not Arsenal we will gladly have him???? https://t.co/liwTCjNU3J

— Manuel Agostinho (@helioagostinho9) October 21, 2020

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico

Д-р Енчев: Теди Велинова винаги ще е част от моето семейство (Вижте емоционалната му изповед)

Д-р Енчев: Теди Велинова винаги ще е част от моето семейство (Вижте емоционалната му изповед)

„Темата за сключване на граждански брак никога не е била на дневен ред между мен и Теодора. Срещахме се, влюбихме се един в друг, изживяхме безброй красиви моменти, станахме родители на две прекрасни деца, преминахме през целия възможен спектър на човешките емоции и се разделихме без драма. Да, истината е че й дадох годежен пръстен, но не поради баналната та практика, означаваща, че някой ден ще бъдем съпрузи, а че в онзи момент безусловно й отдавам сърцето си.“

 

Това заяви в интервю за „Галерия“ д-р Ангел Енчев. Пластичният хирург уточнява, че не е имало конкретна причина за раздялата им, а просто в един момент и двамата стигнали до това решение.

 

„В последно време отношенията ни не се развиваха по начин, по който сме си представяли и решихме, че е по-добре да не сме заедно в името на децата си и бъдещето им“, сподели Енчев.

 

Запознали се покрай рекламната кампания на клиниката на хирурга и в началото отношенията им били чисто професионални. Доста по-късно искрата помежду им пламнала.

 

„Разбира се, че децата ни и Теодора продължават да живеят в семейната къща, тя е техният дом. Теодора винаги е била силна и независима жена, тя работеше и много след началото на връзката ни. Всеки може да интерпретира действията ни както му е удобно. Аз виждам, че тя влага страст в работата си, подкрепям я в избора й и искрено й пожелавам успехи“, с топли чувства говори популярният хирург.

 

Двамата се разбрали раздялата им по никакъв начин да не се отрази на децата и да не ги ползват за разменни монети. Д-р Енчев често си идва в София и се стреми да прекарва максимално време с Филип и София.

 

Колкото до другите жени в живота му, той не крие, че е получавал доста неприлични предложения.

 

Към момента обаче не мисли за сериозно обвързване или семейство. „Благословен съм с прекрасно и многобройно семейство. Теодора е майка на децата ни и винаги ще е част от моето семейство. Благодарен съм за това, което имам и съм постигнал, не съм жаден за повече, но няма да се примиря и с по-малко. Моля се всички да са живи и здрави, защото те дават смисъл на всяко мое действие и с мисълта за тях заспивам и се събуждам всеки ден“, заключва Енчев.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico

Община Червен бряг набира преброители и контрольори за Преброяване 2021

Община Червен бряг набира преброители и контрольори за Преброяване 2021

Община Червен бряг набира преброители и контрольори до 30 октомври 2020 г. за предстоящото през януари и февруари 2021 г. Преброяване на населението и жилищния фонд, информират от местната управа.

При предстоящото преброяване за община Червен бряг ще бъдат ангажирани 91 преброители и 24 контрольори, които ще преминат специални обучения и ще подпишат декларация за опазване на статистическата тайна на получената информация.

Най-подходящи са хора, които са комуникативни, имат поне средно образование, занятие в икономическата и финансовата сфера, с технически познания и практикуващи социални дейности и администрация, както и студенти. Преброителите ще бъдат с „работно време” от 8:00 сутрин до 20:00 часа вечер, включително събота и неделя. Това е времето, през което те имат право да посещават домакинствата от техния преброителен участък. Преброителите ще се легитимират със служебна карта, издадена от НСИ.

Всеки преброителен участък включва около 200-250 души и 80 жилища. Един контрольор ще координира работата и ще отговаря за няколко преброители.

С одобрените кандидати ще се сключва граждански договор. Заплащането на преброителите и контрольорите ще бъде индивидуално и ще зависи от броя на преброените лица, жилища и сгради.

Необходими документи:

  1. Заявление по образец

  2. Автобиография по образец

  3. Копие от диплома за завършено образование

  4. Снимка – цветна, дигитална (портретна, за документи)

  5. Документ, удостоверяващ IBAN.

  6. Съгласие за обработване на лични данни по образец

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=”wpematico_credit”>Powered by WPeMatico