Певците на Лечев сложиха край на четвъртфинала в „Гласът на България“

Певците на Лечев сложиха край на четвъртфинала в „Гласът на България“

След драматичните елиминации в отборите на Графа, Камелия и Поли Генова, дойде ред и на Иван Лечев да се раздели с един от талантите си в „Гласът на България“, видя HotArena.

След жестока битка от надпреварата отпадна Симона Захариева, а напред в състезанието рокаджията продължава с трио „Тринити“, Никола Здравков и Ния Петрова. 

Първите, които се изправиха в битка за зрителския вот бяха „Тринити“. Гласовитите изпълнителки се представиха с парчето „Free Your Mind“. По думите на Поли, енергията им е била уникална, а Графа определи изпълнението им като взрив. Втора на сцената излезе Ния Петрова с парчето „Way Down we go“. Камелия и Поли не скриха възхищението си от тембъра на певицата, а Лечев пожела да свири с нея на една сцена.

Трета се появи Симона Захариева с песента „Един срещу друг“. Бившият й треньор Графа повтори, че го е яд, че тя не е при него и че я очаква супер бъдеще. Честта да закрие първите живи концерти беше дадена на рокаджията Никола Здравков. Той изпълни песента „Не така“ и накара Иван Лечев да се качи при него на сцената, да го прегърне и дори да признае, че младокът може да сложи в задния си джоб всеки един световен рокаджия.

    <p><strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>