Ето я сестрата на Стоичков по бански! Ицо пропусна 50-ия й рожден ден

Ето я сестрата на Стоичков по бански! Ицо пропусна 50-ия й рожден ден

Сестрата на Христо Стоичков Петя вдигна пищен купон, с който отбеляза 50-ия си рожден ден в компанията на семейството си, брат си Цанко и майка си Пенка, узна HotArena.

 

Тържеството било грандиозно, а за празника на щерка си леля Пенка отделила цял ден за подготовка. Тя събирала погледите на присъстващите с новата си къса прическа, оформена при фризьор, дискретния грим и наниза перли около врата.

 

Въпреки че Стоичков бил поканен, той не се явил на кръглия юбилей. Точно по това време дъщеря му Мика, която живее в Маями, пусна клипче, на което се вижда татко й да се поклаща в ритъма на ретро хит в колата си.

 

Все пак Модерния ляв бил сред първите, които честитили на Петя празника по телефона, а освен това й пратил подаръци по свои близки. Преди няколко години той щедро й купи кола и жилище.

 

Малко преди рождения си ден Петя събирала тен на родното Черноморие и токазала да пътува за ваканция в Испания или Америка. Била с мъжа си в Созопол и посетили концерт на Веско Маринов.

 

Въпреки че чукна половин век, Петя изглежда впечатляващо по бански. Тя не пропусна да качи фотоси от плажа и да демонстрира стегнат корем и стройни бедра.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico