Разочарована от мъжете красавица търси любовта във „Фермата“

Разочарована от мъжете красавица търси любовта във „Фермата“

Красивата Александра от отбора на тукашните българи във „Фермата“ не крие, че чрез шоуто се надява да започне нов, по-щастлив етап от живота си, който да я срещне и с нова любов, разбра HotArena.

От доста време къдрокосата участничка е необвързана, а причината за това са последните й връзки, които са я оставили силно разочарована.

В разговор с емигранта Роман, Сашка сподели, че около себе си има доста мъже, но не и гадже. Когато била първи курс студентка, приключила с една наистина ужасна връзка. След това изобщо не ми се занимаваше с мъже, а и аз едва се измъкнах. Затова цялата ми енергия отиде в работа, във волейбол, в забавления“, обясни Александра.

Младото момиче приема участието си в шоуто като новата й любов, след която обаче все още не знае накъде ще я отведе животът. Във „Фермата“ пък тя не крие, че изпитва симпатии към съотборника си Александър, но дали те са само приятелски, или ще се пренесат на по-сериозно ниво, все още не е ясно.

  <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>