Диляна Попова напуска столицата! Блатечки й купува имот на село

Диляна Попова напуска столицата! Блатечки й купува имот на село

Диляна Попова мисли да сменя адреса в центъра на София с постоянно местожителство на село, узна HotArena.

 

Красавицата е оглеждала наскоро апартамент в луксозен комплекс край село Иваняне, където смятала да се мести със сина си Борил. За целта бащата на момчето – Асен Блатечки, щял да удари мощна финансова инжекция в джоба на бившата си любовница, писа „Уикенд“.

 

Хубавицата от Гулянци от години живее на квартира в центъра на София. Било й удобно да сменя адресите според работата си, затова не мислела да купува собствен имот. За последните две години обаче на няколко пъти й вдигали наема. В резултат на бума на търсенето на имоти Диляна всеки месец вадила по 1000 лева и ги давала на своите хазяи.

 

В края на краищата решила, че идеята да си купи жилище не е за изхвърляне. Вече от няколко седмици ходела по огледи и избирала имот. Засега се била спряла на апартамент край Иваняне. Той бил в същия комплекс, в който наскоро се нанесе колежката й Златка Райкова.

 

В селото имоти имат и бившия президент Георги Първанов и тв звездата Кристина Патрашкова.

 

Жилището, което харесала, струвало над 100 бона в евро. Диляна не разполагала с такива средства и на помощ обещал, че ще дойде Асен Блатечки. Той щял да даде поне половината и в същото време да й помогне да изтегли кредит, за да доплати.

 

Макар да се раздели с красавицата малко след раждането на сина им, актьорът не е спирал да полага грижи за момчето, а специалните поводи около Борил ги отбелязват заедно с майка му. Преди дни, например, тримата заедно отпразнуваха рождения ден на момченцето.

 

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico