Ти да видиш! Мис Баба Яга Тамара Георгиева стана Мис Планет (Скандалната миска спечели след като си клъцна носа)

Ти да видиш! Мис Баба Яга Тамара Георгиева стана Мис Планет (Скандалната миска спечели след като си клъцна носа)

„Мис България“ 2017 Тамара Георгиева стана новата „Мис Планет“, видя HotArena.

Новината съобщи лично блондинката във Фейсбук.

Победата на Тамара Георгиева на конкурса Мис България миналата година породи остри реакции в социалните мрежи. Задаваха се въпроси какви са кретириите на журито, а някой дори писаха, че са изненадани, че се толерират филърите и силикона. За капак огромният нос на Тамара и спечели звучния прякор Мис Баба Яга.

Много хора не бяха съгласни с избора на журито, а нейната визия предизвика масово недоволство. Според миската тези реакции бяха предизвикани от завист.

„Те дори не ме познават. Те не знаят каква душа имам, какво сърце и какви каузи съм готова да поемам. И аз не съм грозна в никакъв случай“, заяви тогава 24-годишната Тамара Георгиева. И обяви, че снимките с огромният й нос били манипулирани. Георгиева все пак не издържа на гаврите и си клъцна обонятелния орган. В следствие на което се окичи и с титлата Мис Планет.

Международният конкурс за красота се състоя в Тбилиси, Грузия. Тамара се съревновавала с още 34 претендентки. Конкурсната програма е била в три етапа – по бански, с национален костюм и гала вечер, предават от Уикенд.

    <strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>