Гери-Никол, нали беше ултра богата? Певицата пести от гримьор, сама се маца с макиаж (Потрес кадри)

Гери-Никол, нали беше ултра богата? Певицата пести от гримьор, сама се маца с макиаж (Потрес кадри)

Тийн сензацията Гери-Никол сякаш се е разделила с парите на тати и се е научила някои неща да прави сама, без помощта на „слуги“, за да пести, видя HotArena.

 

Както стана ясно, баща й я снабдил с чисто ново жилище на пъпа на София, което ще бъде почиствано от камериерка веднъж седмично. Странно, но вместо да се научи да чисти сама, варненката е предпочела да се научи как най-добре да се гримира собственоръчно. И като че ли финансовата подкрепа на родителя й се изчерпва дотук.  

 

Подобно на певицата Диона, която във „ВИП Брадър“ заяви, че си мие косата само при фризьор, но пък за сметка на това се гримира сама, Гери, която уж е със стотици пъти по-висок стандарт на живот и толкова народ доскоро й слугуваше, прави досущ същото.

 

Коафьорът й Ивайло я издаде. Той пусна видео в Инстаграм, което показва блондинката в не много приятна светлина. Докато той й оправя косата, тя маже фон дьо тен по кожата на лицето си. Нещо, което поверяваше в ръцете само на професионален гримьор.

 

В сравнение с обработените снимки в социалните мрежи, Гери далеч не изглежда толкова красива и изящна, когато сама се клепе с макиаж.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico