Стоянович: Жалко! Загубихме мача през първото полувреме, има за какво да ни е яд

Стоянович: Жалко! Загубихме мача през първото полувреме, има за какво да ни е яд,,

Загубихме мача през първото полувреме, коментира треньорът на Левски Славиша Стоянович след загубата с 1:2 от Лудогорец.

„Две наивни грешки и качествен противник като Лудогорец не прощава. След почивката  опитахме да покажем друго лице и мисля, че успяхме. За съжаление не можахме да се възползваме по най-добрия начин от положенията, които създадохме”, каза още словенецът.

„Дойдохме в Разград без трима футболисти – Паулиньо, Вашчук и Буш. Това е много за нашия отбор. Случиха се тези две грешки, които повлияха. При първата губихме топката в центъра, а при втората си пролича напрежението. След почивката успяхме да вкараме гол, ударихме и греда, плюс още 2-3 ситуации, които не успяхме да реализираме. Лудогорец знаеше как да се брани. Честитя им победата”, продължи Стоянович.

„Сцените след края? Имаше разни провокации. Не мога да разбера защо имаше само 3 минути продължение. Направо не е за вярване. Само заради 6-те смени трябваше да има 3 минути, а знаем колко бавене на играта имаше”, добави той.

„В края на първото полувреме трябваше да играем на сигурно. Вторият им голбеше страхотно тежък удар, който да преглътнем. Вдигнахме се през второто полувреме, вкарахме гол, но това беше недостатъчно. В този мач успяхме да видим къде се намираме. Вижда се, че има известна разлика, но ако сме по-концентрирани и агресивни, можем да им противостоим. Играта ни вдъхва оптимизъм, особено когато се върнат всички контузени”, сподели специалистът.

„Не мисля, че загубата ще се отрази. Футболистите знаят, че са играли добре. Мисля, че ще имат една добра мотивация за работа”, завърши Стоянович.

Снимка: Gol.b

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico