РЕСПЕКТ! МЕГЗ се оказа дете гений

РЕСПЕКТ! МЕГЗ се оказа дете гений


160
  <div readability="8">
    <img height="15" src="http://www.mychervenbryag.com/wp-content/uploads/2018/11/calendar.gif">
    05 Ноември 2018, 11:29   </div>

  <div itemtype="http://schema.org/AggregateRating">


    <div type="full" action="like" rel="49116" readability="6">
      <div readability="7">
        Харесай


        <!-- /stat-cnt -->
      </div><!-- /tab-tr -->
    </div>
  </div>


  <div>
    <div readability="8.5"><span readability="7"><em><strong>Вчера красавицата успя отново да изненада последователите си като показа завидни умения по математика.</strong> </em>Каканашева беше гост в специална рубрика на предаването “Папараци” по БТВ - “ Скритите таланти на звездите”. Там амбициозното миньонче умножаваше трицифрени числа на ум. Редакторите на предаването дори тестваха дизайнерката с пет цифрени числа. Това беше доста по-трудно за Мегз и тя направи малка грешка, но бързо се поправи. Каканашева още обръщаше думи и изречения наобратно само като ги чуе. Уменията ѝ шашнали редакторите на предаването, защото <em><strong>подобни знания са присъщи на деца гении.</strong> </em>А Каканашева, която често използва медиите да се хвали за какво ли не - никога не е говорила за тези си умения. </span></p></span></div>
Самата Мегз обясни : “ Мисля, че това се дължи на много силно развитата ми зрителна памет. Още като дете осъзнах, че мога да помня много повече от другите деца и че сглобявам и виждам в ума си неща, които другите не могат. Всъщност днес си мисля, че именно на това дължа всичките си успехи. То е като една огромна библиотека в ума ти” – с усмивка добави Миглена.

Психолози от телевизията добавят още, че може би от там идва много от неразбирането, което МЕГЗ често среща към поведението и социалните си послания.

“Най-вероятно Миглена вижда нещата много по-бързо от всички останали. За това свидетелства и бързият ѝ говор. Обикновено говорът се опитва да настигне темпото на мисълта. В крайна сметка, обаче, става така, че хората не могат да разберат това, което тя иска да им каже, защото просто не разполагат с нейния капацитет. Това е много интересен феномен, който обяснява защо много от великите умове биват оценени едва в края на живота си или дори след смъртта си”. 

 </div>

  <br><div readability="6.3636363636364"><p>Сподели</p></div><p><strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>