Мис Нос – зорко следена от свекървата

Мис Нос – зорко следена от свекървата

Вече бившата Мис България Тамара Георгиева е зорко следена от своята свекърва, видя HotArena. На церемония преди дни скандалната миска предаде короната си на 17-годишната Теодора Мудева от Бургас. Тамара се появи на събитието си заедно с майката на приятеля си – Катя Роуз. Свекървата не изпуска поглед от миската, а по всичко личи, че именно тя се грижи и за нейната визия. След като миналата година Тамара си тръгна с наградата за най-красива българка, вълна от възмущение заля модните среди.

Георгиева бе критикувана заради външния си вид, а според слуховете именно Катя Роуз има пръст в победата й. Тя е известна дизайнерка, която също е печелила титли за красота. Роуз е обличала претендентки за много конкурси и винаги наблюдава тези събития от първите редове. Находчивата свекърва използва снаха си и за свое рекламно лице. Тамара се появи с огромна рокля, дело на майката на гаджето й. През цялото време Роуз стриктно следеше какви снимки се правят на миската и как изглежда тя с тоалета, като внимателно го намества, пише „България Днес“.

Тамара често демонстрира колко е близка със свекърва си. Веднага след миналогодишния конкурс самата Катя я защити публично.

„Ако някога в жалкия ви живот, зает от това да плюете, а не да преследвате мечтите си, ви се случи за 15 минути да общувате с Тамара, ще съжалите стократно за всичко написано. Едно нежно, мило и добро момиче, запазило достойнството си в ужасната действителност. Едно момиче, което не просто мечтае, а откакто я познавам, работи за мечтите си. Тами, ти си един прекрасен човек!“, написа тогава дизайнерката.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico