Лондон се превърна в любима дестинация на родните музикални звезди за снимане на клипове

Лондон се превърна в любима дестинация на родните музикални звезди за снимане на клипове

Родните звезди от всички музикални стилове луднаха по Лондон. Местенцата в столицата на Англия се оказаха топ локации за влогъра и певец Чоко, както и за поп фолк изпълнителите Галин и Ангел, видя HotArena.

 

Преди два дни се появи новата песен на Choko – „Тони Монтана“. Изпълнителят е познат на своите фенове предимно с влоговете си по различни теми в YouTube, но открай време гради и музикална кариера. Зад гърба си е оставил и хитовете, в които участва: „Черешка“, „Шамарите на мама“, „Анаконда“ и „Апокалипсис“.

 

Видеото към новото му парче е дело на Люси Иларионов, а като локация за снимките е избран Лондон. Клипът напълно оправдава вложените в него средства и определено си личи, къде е реализиран той. Хванати са вечерните светлини на града в пълния им блясък, а докато Choko е в кадър, зрителите не спират да се любуват и на всичко, което е зад и около него. Самата песен „Тони Монтана“ е супер модерна песен откъм звучене и лъскавият облик на нощен Лондон, във възможно най-пълния мащаб, безспорно й отива. Атмосферата на града успява да се долови дори само с гледането на проекта – нещо, което в другите подобно вдъхновени видеа липсва.

[embedded content] 

Не така стоят нещата във видеата на Галин и Ангел, чиито продукции също са заснети в английската столица. Но те са на такова ниво, че същата работа можеше да бъде свършена и в Ню Бояна Филм Студиос в София. Двамата пуснаха новите си музикални предложения „Как си, кажи“ и „Ти си златен банкомат“. Режисьорите на лентите към тях тук са – Георги Марков  – на клипа на звездата от „Пайнер“ и Николай Скерлев – на този на Ангел. В двете видеа изпълнителите пеят предимно на фон, който всъщност представлява къща, кафене или пък се разхождат по тесни улички, каквито си имаме и в България. Че са в Лондон се подразбира единствено от дроновите кадри и от общите планове.

 

Напълно излишно е било разкарването на Галин и Ангел до Лондон и общо взето – пари на вятъра. Видеото на Ангел дори е доста безвкусно, тъй като по звучене парчето наподобява чист кючек. Сюжетът е също с балканска привкусица и някак си да бъде реализиран в град като Лондон е просто нелепо.

[embedded content]

[embedded content]

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico