Динко лъска джипа за 40 бона

Динко лъска джипа за 40 бона

40 бона броил Динко Вълев за тунинг на своя ултрамощен джип G-класа, научи HotArena. Черният звяр е „лъснат” от най-добрата фирма в световен мащаб, показват снимки в социалните мрежи.
Динко се сдоби с джипа преди три месеца, а автоексперти оценяват звяра му на 180 000 лева. Пари, за които ловецът на бежанци твърди, че е изкарал с пот на челото си от автоморгата, която управлява в родния си град.

„Ако автомобилът, освен оптичен тунинг има и силов, т. е. подобрения на двигателя, Динко Вълев е броил поне 20 000 евро”, разкриват експерти. И това е средната цена на фирма „Брабус”, чиято емблема гордо се мъдри на муцуната на Динковия джип.

Фирмата е известна с награждаваните си проекти, а освен това се смята за една от най-добрите в бранша, пише „България днес„.

Междувременно става ясно, че цената за обновяването на автомобила може да набъбне до стотици хиляди левове, в зависимост от подобренията, които се правят по возилото.
Увеличаване на мощността на двигателя, алуминиеви лети джанти, спортно — комфортни окачвания, претапициране на интериора, мултимедийни пакети.

Само смяната на емблемата на „Мерцедес” с тази на „Брабус” струва поне 550 лв, показват справки в специализирани сайтове.

Самият Динко не спира да се хвали с джипа си в мрежата. В инстаграм той публикува десетки кадри на мощния звяр. А наблюдатели коментират, че Филип Плейн е горд собственик на същия джип, пред който позира ямболията.

„Като две капки вода са”, шегуват се зевзеци.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico