Дамски раници от естествена кожа хит във Фейсбук

Дамски раници от естествена кожа хит във Фейсбук

Този модел аксесоари е все по-предпочитан като практичен и функционален

Модерни и стилни дамски раници от естествена кожа наводниха Фейсбук пространството. Промоционалната игра на WOMANSHOP прерасна във вайръл вълна сред потребителите и „Кутия за съкровища“ стана най-споделяният продукт в социалната мрежа.

 

Причина за еуфорията е обявената игра в официалната страница на сайта. Всеки, който сподели снимка на въпросната раница, има шанс да я спечели, с безплатна доставка. Офертата важи от 21.01.2019 до 04.02.2019 и артикулът вече има близо 1000 шервания.

Интересът към дамския аксесоар не е случаен. От доста време насам този тип чанти за гръб са предпочитани заради удобството и практичността. В забързаното ежедневие, когато ръцете ни винаги са заети, било то с телефон, с покупки, или с детето,

 

раниците са все по-търсен вариант.

 

Доказано е, че побират повече неща и благодарение на страничните джобове, са подходящи за всякакви ситуации. Освен това, дизайнерите често ги комбинират така, че да могат да се носят както през рамо, така и на гърба.

 

Но най-големият плюс винаги идва от качеството. А в WOMANSHOP се предлагат само раници от естествена кожа, и по-точно – агнешка. Предимството им е не само в издръжливостта – все пак нека не забравяме, че това те са неизменен аксесоар, на който разчитаме всеки ден. Когато говорим за подобна изработка, трябва да имаме предвид и фактът, че материята е изключително удобна, не предизвиква алергии и не уврежда дрехите при триене.

 

„Харесват ми най-вече заради дизайна – по-разчупени са, модерни и в същото време си пасват с всеки стил. Аз си купих модел „Непокорна“ и мога да я комбинирам както с по-официален тоалет, така и в ежедневието си на разходка с детето“, разказва една от майките, включила се в играта на онлайн магазина. Макар че томболата ще е само за един от моделите, потребителите започнаха да споделят и други от ефектните аксесоари, които им допадат.

 

Така например „Греховен път“, която се предлага в два цвята – черно и кафяво, се оказа изключително харесвана заради двата варианта на закопчаване. Разполага и с три вътрешни джоба, а формата и големината й позволяват съхранението на повече вещи. Най-големият й плюс е, че е изработена от

 

висококачествена телешка кожа,

 

олекотена с фина обработка.

 

Друг раздвижен модел е „Черна перла“, която само с едно закопчаване става малка и компактна, а в същото време е доста функционална. Дамските раници „Покет“ и „Ваканция“ пък са предпочитани от градските девойки заради изчистения и непретенциозен стил. А за момичетата, на които никога не им стига мястото, горещо препоръчваме „Непокорната“ – отново изработена от висококачествена естествена материя. Формата й – тип торба, предоставя повече пространство, а ситните къдрици й придават елегантност.  

 

Разгледайте подробно дамските раници от естествена кожа на WOMANSHOP и намерете вашата находка ТУК.

 

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico