Трима млади специалисти започнаха работа в администрацията на община Левски

Трима млади специалисти започнаха работа в администрацията на община Левскиmladi specialisti LevskiОбщина Левски продължава по традиция да дава шанс на младите хора, се казва в съобщение, разпространено от общинската администрация.
В петък, 1 февруари, Вилислава Палащурова – магистър от СА „Д. Ценов”Свищов, Елеонора Иванова – бакалавър от ТУ Габрово и Виктория Петрова – бакалавър от СА „Д. Ценов” Свищов подписаха девет месечните си трудови договори по програма „Старт на кариерата” в кабинета на кмета на община Левски Любка Александрова.
„Радвам се ,че започвате при нас” каза по повода Любка Александрова и пожела на добър час и успешен старт на кариерата на младите висшисти, на които е осигурена възможност за придобиване на опит и трудов стаж в отделите на общинска администрация – образование, обслужване на граждани и общинска собственост.
На помощта и на опита на колегите в отделите и на знанията, които са получили в университета, ще разчитат новоназначените, за които е факт първия работен ден.

Powered by WPeMatico