Вергов и Шопов стрелят в новия сезон на „Откраднат живот“, внучката на Тодор Колев аут от сериала

Вергов и Шопов стрелят в новия сезон на „Откраднат живот“, внучката на Тодор Колев аут от сериала

Юлиан Вергов и Наум Шопов се превръщат в лоши момчета в новия сезон на хитовия сериал „Откраднат живот“, разбра HotArena.Епизодите с новата сюжетна линия вече се снимат и ще бъдат излъчени напролет. Екшънсцените разкри Наум Шопов, познат като доктор Тасев. Той публикува кадри от операционната, където двамата с Вергов изневиделица вадят пистолети и ги насочват към сестрата и оперирания пациент. 

Видеото веднага провокира интереса на зрителите, които нямат търпение да видят какво ще се случва в новите серии. След 295 епизода и 6 успешни сезона, продукцията ще се фокусира върху емоциите, способни да променят живота на хората, както и върху връзката лекар-пациент. 

В поредицата влиза още един актьор, обичан от зрителите. Иван Юруков ще работи заедно с Ралица Паскалева, която пропусна 6 сезон заради раждането на момченцето си Максим. 

Внучката на Тодор Колев, която носи неговото име, пък напуска поредицата. Теодора Кулева, позната като доктор Войнова, се омъжи за британеца Джоузеф Гууд и в момента двамата са на меден месец в Бали, предават от Телеграф.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico