И Нели Рангелова се опъна с вампирска терапия

И Нели Рангелова се опъна с вампирска терапия

Нели Рангелова опъва бръчки с вампирска терапия. Певицата вече е на 60 години, а се поддържа благодарение на иновативния метод на лечение, научи HotArena.От години изпълнителката твърди, че перфектния й външен вид се дължи на гени, здравословно хранене и спорт. Резултатите обаче показват друго, пише „България днес”.

В действителност Нели редовно посещава център за разкрасителни процедури, а в клиниката й прилагат най-модерната терапия — вампирски лифтинг или „плазмена терапия”.

На подобни интервенции редовно се подлагат Мая Илиева, Лили Иванова, Дарина Павлова и други. Процедурите са по 1000 евро и се правят два пъти в годината.

При този тип терапия специалистите използват собствената кръв на клиентите, която се взима от вена на ръката. След това се отделя кръвния серум и се инжектира в кожата.

„Кръвта чрез бърза центрофуга се разделя на кръвни клетки и серум, в който се съдържат и клетъчни останки. Последният е жълта течност, която се отделя внимателно след утаените червени клетки. След това той се обогатява с коктейл от витамини и аминокиселини и се инжектира обратно в лицето.

А бръчките изчезват”, обяснява популярен български хирург, който също прилага тази терапия в клиниката си.

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico