Годеникът на Цеци Красимирова разпуска летящия харем. Милионерът имал армия от стюардеси за грях

Годеникът на Цеци Красимирова разпуска летящия харем. Милионерът имал армия от стюардеси за грях

Един от най-желаните ергени в света и цар на марихуаната Майкъл Струмейтис разпуска летящия си харем, защото ще се жени за българския топмодел Цеци Красимирова, научи HotArena.Струмейтис доскоро беше известен с това, че използва частния си самолет за щури забави, В ролята на стюардеси той ползваше татуирани гърли. Оргиите обаче вече са в миналото, защото покрай нашенката янкито бил станал друг човек, тръбят западните медии.

Цеци Красимирова пък е започнала тренировки  по бокс, за да влезе във форма за сватбата, Предполага се, че фаталната красавица ще се появи в прозрачна рокля по тялото, от която да прозират татуировките й, тъй като младоженецът си падал по това. Изкусителната красавица вече се похвали, че през март ще пристане на Майкъл в старинен замък в Барселона, където двамата живеят. Никой от приятелите им обаче все още не е получил покана. А с такава очакват да се сдобият Ивайла Бакалова и Азис.

Според изчисленията на техни близки масрафът по венчавката ще излезе малко повече от 1 млн. долара. Младоженецът, който върти успешна търговия с медицинска марихуана е поканил бизнеспартньори и авери от цял свят, пише „Телеграф“.

През декември миналата година Красимирова получи годежен пръстен за 10 хил евро. Композицията на бижуто се състои от централен диамант от 2,5 карата и два по малки. Ето какво тя написа по този повод в социалните мрежи: „Днес е моят ден… Моят Специален ден… Денят, в който Бог ми даде втори шанс да живея… Моят втори рожден ден… Изминаха 15 години от ужаса, болката, страха, загубата, които преживях там… на онова място… в Амстердам… Бях млада, наистина много млада и незнаеща, за да осъзная през какво преминавам в онзи момент… Този обрат в живота ми ме направи това, което съм днес“.

Новината, че ще минава под венчилото дойде като изневиделица за нейните познати в България. Голяма поличба било, че предложението от Майкъл дошло в навечерието на най-трагичното събитие в живота й – покушението на нейния някогашен принц Косьо Самоковеца. На 6 декември през 2003 година той бе застрелян на площад Дам в Амстердам, а придружаващата го тогава Красимирова оцеля по чудо с куршум в главата. Два дни след стрелбата фаталната красавица стана и първата българска манекенка, която се появи в новините на CNN, за съжаление във връзка с покушението.

Тя споделя, че вече е загърбила този момент с помощта на най-близките си.  „Моята психотерапия е дъщеричката ми Джудит“, разказва в редките си интервюта моделката. В тях разкрива още, че куршумът заседнал на три милиметра от сънната артерия. Живеела известно време с оловото в тялото си, а докторите у нас я увещавали да не го пипа, за да не станело по-лошо. Цеци обаче взема решение да действа и сама плаща операциите по отстраняване на куршума. При последната интервенция в Германия се оказва, че той е бил само на един милиметър от артерията.

Известно време паралелно с моделството се занимава и с интериорен дизайн. Без да се афишира, тя изучава древното учение за хармония между човека и околната среда Фън шуй, което прилага в ролята на консултант. Младоженецът, пък разказа, че българката му е спасила живота. Преди време те направили опит да живеят заедно, но не се получило и се разделили. Междувременно Струмейтис едва на умира на операционната маса след инфекция, получена от пластична операция на носа. Именно Красимирова му се притекла първа на помощ и се грижила за него ден и нощ, докато се вдигне на крака.

„Наслаждавам се на Моя живот! На новия ми живот! Той е само мой и го живея така, както Аз намирам за истински и правилно!“, споделя Цеци в социалните мрежи.  39-годишната гърла казала „да“ на Майкъл Струмейтис на остров Фиджи и сега двамата стягат сватба.

 

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico