ЧСИ продължава да дерибейства в цех на „Консервинвест“

ЧСИ продължава да дерибейства в цех на „Консервинвест“За продължаващи своеволия в цеха за консервиране на компанията „Консервинвест“, алармира пред ФАКТИ един от управителите на компанията Румен Казаков. Вчерашните събития намират своето продължение и днес.

Припомняме, че ЧСИ Мариана Обретенова има правомощието да връчи изпълнителен лист на „Консервинвест“ за плащане на 750 000 лева, след загубено дело от „Булконс“. Нейните действия обаче надхвърлят това и спират работата на предприятието, локализирано в с. Православен, Пловдивско.

„Днес ЧСИ Мариана Обретенова отново е посетила цеха. За съжаление нещата не спират дотук. Тя отново е водила със себе си охранители, влязла, огледала машините и излязла. Всичко това е крайно незаконосъобразно. От страна на фирмата решихме да извикаме нотариус, който дойде да опише как стоката ни стои и се разваля, а работниците са отвън. Нотариусът е поискал имена на някои от гардовете, които стоят на вратата, но те отказали. От своя страна Обретенова не ни дава обяснения на базата на какво се случва всичко това. Заводът ни е превзет, полицията отказва да съдейства, заради присъствието на ЧСИ. Клиентите ни питат какво става, защо не могат да взимат стока… На хората съм обещал да плащам заплати. Утре сме решили да пуснем сигнал до ГДБОП, до ДАНС, до Прокуратурата, надяваме се да се погледне сериозно на случая, защото всичко това е абсолютно нередно“, разказа за ФАКТИ Казаков.

ПРЕДИСТОРИЯТА НА КАЗУСА БУЛКОНС – КОНСЕРВИНВЕСТ ЧЕТЕТЕ ТУК

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico