Гери-Никол сменя амплоато, става актриса

Гери-Никол сменя амплоато, става актриса

Певицата Гери-Никол ще се качи на театралната сцена следващия месец, разбра HotArena.Варненската дива ще участва в постановката „Секс, наркотици и хип-хоп“ и ще си партнира със свои колеги. Гери-Никол, която се включи и в „Революция Z“, очевидно все повече иска да навлезе в артистичните среди.

Тя лично промотира афиша на постановката, която ще се играе през април. В нея уастват още рапърите Слаш и Зипо. „Пиесата е забавна, но цялостното й послание далеч не е такова. Това е драматична комедия, в която всеки може да намери каквото иска“, коментира синът на Сашо Дойнов.

Не е ясно каква е ролята на Гери-Никол и дали ще я гледаме за постоянно в пиесата, но предстои да разберем. Премиерата е на 11 април във Варна, а през май има още две представления – в Русе и отново в морската ни столица.

През 2017 година за „Революция Z“ тя претърпя промени във външния си вид – смени цвета на косата си и отслабна. Новият й тъмен цвят на косата най-вероятно е именно заради пиесата.

„Вдъхновена съм да продължа да се развивам в седмото изкуство“, коментира тя, с което провокира коментари, че може наистина да е решила да става актриса и да пренебрегне пеенето, предават от България днес

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico