МЕГЗ загърби траура, завърна се в светските среди

МЕГЗ загърби траура, завърна се в светските среди

Топ дизайнерката Миглена Каканашева за пръв път присъства на светско събитие от година насам, видя HotArena. Близки до нея споделят, че транспортният бос Румен Рончев е забранявал на красавицата да ходи по събития по време на връзката им. Сега почти три месеца след скандала с ареста му, Каканашева за пръв път реши да наруши тази забрана и се появи в целия си блясък на Седмица на Модата в София. МЕГЗ беше в ослепителна прозрачна рокля, която не скриваше нищо от формите ѝ. Типично в неин стил дизайнерката пристигна с половин час закъснение и накара всички да се обърнат и зашушукат за появата ѝ. Тя демонстрира прекрасна форма и сдържано поведение. 

По-късно красавицата направи пост в социалните мрежи, в който похвали организацията на събитието и разкритикува представянето на колегите си дизайнери. Каканашева още припомни и своите грандиозни дефилета по време на тези събития и успя да си навлече гнева на някои от последователите си в социалните мрежи като заяви, че на есен ще се завърне на подиума.

“Всеки знае като пръска луди пари”, “Знаем, че правиш чудеса с пари, но хората имат талант за разлика от теб”, “С чужди пари всеки може” – бяха само малка част от коментарите. Администраторите на страниците ѝ, обаче бързо ги изтриха с резона, че са нецензурни и оставиха само похвалите и смислените критики. 

   <p><strong><a href="https://blockads.fivefilters.org/">Let's block ads!</a></strong> <a href="https://blockads.fivefilters.org/acceptable.html">(Why?)</a></p><p class="wpematico_credit"><small>Powered by <a href="http://www.wpematico.com" target="_blank">WPeMatico</a></small>