Генов: Загубихме заради липса на концентрация, целта на Монтана е място в Първа лига чрез бараж

Генов: Загубихме заради липса на концентрация, целта на Монтана е място в Първа лига чрез бараж,,

“Загубихме, защото не успяхме да си вкараме положенията.“

Така коментира загубата от Царско село с 0:1 новият треньор на Монтана Стефан Генов. След дебюта му тимът изостана с 15 точки от лидера в класирането във Втора лига.

„Доволен съм от това, което показаха нашите футболисти, особено през първото полувреме. Трябва да покажем по-голяма концентрация, за да си реализираме положенията. През второто полувреме нашият противник накъсваше играта. Когато не вкараш, можеш да се сърдиш само на себе си“, посочи той.

„Концентрацията ни лиши поне от точка. Мисля, че днес заслужавахме повече победата. Оправдахме интереса към тази среща. Контузените трябва да се възстановят, защото разполагам с къса резервна скамейка. Предстоят ни тежки гостувания в Ловеч и в Кърджали. Целта е ясна – да участваме на бараж. Гоним я и я преследваме. Гледаме в нашата чиния, а не в другите. Понякога нещата се получават, друг път – не. Гоним си целите. Монтана е добре подготвен отбор, но всеки треньор си има собствена визия. Не искам да правя резки завои, но има много неща, които искам да променя”, добави Генов.

Снимка: 168 часа

Let’s block ads! (Why?)

<

p class=“wpematico_credit“>Powered by WPeMatico