Бориса Тютюнджиева е бременна! Вижте от кого (СНИМКИ на годеника й)

Бориса Тютюнджиева е бременна! Вижте от кого (СНИМКИ на годеника й)

От суеверие Тютюнджиева крие новината, макар че коремчето вече й личи

 

Топ моделът Бориса Тютюнджиева е бременна, научи „Галерия“ от добре осведомени източници. Смуглата красавица е в четвъртия месец и коремчето вече й личи, затова избягва да се снима от кръста надолу.

 

Очаква се бебето да се роди в края на лятото и затова моделката е решила да

 

отложи сватбата за догодина,

 

когато първородният й наследник ще присъства на голямото събитие.

 

Тютюнджиева продължава упорито да крие кой е мъжът до нея. Tя всеки път маскира лицето на своя любим и отказва да говори за него.

 

Тайнственият и богат мъж до моделката не е случаен. Казва се Марио Захаринов – син на скандалната данъчна шефка Димитрина Захаринова,

 

станала известна покрай корупционния конфликт

 

с бившата директорка на НАП Мария Мургина през 2006 г. Потеклото му обяснява и рязкото покачване на стандарта на живот на Бориса – моделката кара скъпо возило, често ходи по екзотични почивки и луксозни заведения.

 

Марио обаче не разчита само на схемите на майка си. Момчето движи собствен бизнес – заедно с брат си Любомир имат туристическа фирма, която обаче поне според официалните данни не е особено печеливша.

 

Марио е и мениджър на клуб „Патриот“

 

в аматьорската футболна лига по минифутбол.

 

С Бориса се запознават покрай общи приятели. Моделката е близка с Памела Жейнова – снаха на Ахмед Доган и годеница на сина му Демир, с когото пък Марио често излиза.

 

В края на миналата година, по време на разходка в Италия, Захаринов подари скъп годежен пръстен на Бориса и моделката каза „Да“. Двамата планираха да се оженят това лято, но бебето ги изненадало.

Let’s block ads! (Why?)

Powered by WPeMatico